files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

R+R Beatuy Salon- nechtové štúdio, kaderníctvo a kozmetika na jednom mieste

V Michalovciach sa otvára moderný R+R Beatuy Salon - nechtové štúdio, kaderníctvo a kozmetika na jednom mieste!

Niet pochýb o tom, že zdravá pokožka a vlasy sú tou najkrajšou ozdobou na tele každého človeka. Starať sa o ne však treba zvnútra aj zvonku a platí to rovnako pre jemnejšie aj drsnejšie pohlavie. Ak neviete, ako na to, zverte sa do rúk profesionálov. Od 1. júna 2017 pre vás otvára svoje brány moderný R+R Beauty salón, kde sa o vás postará vyškolený a odborný personál. Nájdete ho v priestoroch Fitness centra R+R na ul. Štefana Tučeka 19 v Michalovciach.

Vlasy koruna krásy

Profesionálny tím kaderníkov sa postará o vaše vlasy, ktoré budú vašou ozdobou vo všedný deň aj počas rôznych spoločenských udalostí. Profesionálni kaderníci vám vytvoria kreatívne aj tradičné účesy na svadby, promócie, prvé sväté prijímania a iné príležitosti. Okrem kaderníckych služieb si v salóne môžete zakúpiť aj profesionálnu vlasovú kozmetiku nemeckej značky ALCINA s dlhoročnou tradíciou a zastúpením v 15 krajinách celého sveta. Vítané sú dámy, páni i deti.

Žiarivá pokožka je najkrajšou ozdobou

Okrem starostlivosti o vlasy vám novootvorený R+R Beauty salón ponúka aj množstvo rôznych kozmetických služieb. Dopriať si môžete tvárové ošetrenie s pleťovou kozmetikou Gisele Delorme pre všetky typy pleti či rôzne špecifické ošetrenia pleti. Pleť môžete omladiť, rozjasniť i spevniť. Pigmentové nedokonalosti zmierníte so špeciálnym bieliacim ošetrením, ktoré pleť rozjasní. V ponuke služieb však nechýbajú ani intenzívne omladzujúce ošetrenie či energetické vyhladzujúce ošetrenie a mohé ďalšie.

Líčenie a iné kozmetické úpravy

Chcete sa cítiť výnimočne na rôznych spoločenských udalostiach aj vo všedný deň? V novom R+R Beauty salóne nájdete v ponuke služieb denné aj večerné líčenie, ako aj špeciálne líčenie na svadby či iné príležitosti. Nechýba ani formovanie, farbenie a regenerácia obočia aj mihalníc.

Relax v modernom dizajne

Interiér salónu príjemné prekvapí aj tých najnáročnejších klientov. Oddych a skrášľovacie procedúry pri tónoch jemnej hudby si môžete dopriať v moderne navrhnutých priestoroch. Šálku kávy, osviežujúceho čaju a vody si môžete vychutnať priamo v masážnom kresle. Výhodou je, že na ponúkané služby nemusíte čakať dlhé týždne. Ochotný personál sa o vás postará aj bez objednávky. Doprajte si kadernícke a kozmetické služby najvyššej kvality, pokoj a oddych v priestoroch novootvoreného R+R Beauty salónu. Tešia sa na vás kreatívni profesionáli, ktorí ovládajú tie najmodernejšie trendy.




Uverejnené: 30.05.2017 09:14:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.