files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Jedinečný večer kubánskej hudby a rumov

Hotel Glamour si pre Vás pripravil ďalšiu zaujímavú akciu, ktorá sa tentokrát ponesie v znamení temperamentných kubánskych rytmov a lahodných kubánskych rumov. Na hostí v piatok 4. marca čaká riadená degustácia piatich vzoriek kvalitného rumu s odborným výkladom a ochutnávka trojchodového degustačného menu medzinárodnej kuchyne, ktoré pripraví tím kuchárov hotela Glamour v spolupráci s Petrom Krištofom, strieborným medailistom z majstrovstiev sveta „Culinary World Cup 2014“ v Luxemburgu. Celým večerom bude sprevádzať skvelý kubánsky spevák Lucio Dominguez. O akcii si môžete prečítať tu.

Objednávka lístkov: +421 56 688 05 55,+421 908 975 269

Čaká vás riadená degustácia týchto piatich kvalitných kubánskych rumov:

Matusalem 23yo - zrie vo francúzskych dubových sudoch a je miešaný systémom solera. Do 60. rokov 19. storočia sa vyrábal na Kube kde mu patrilo 50% kubánskeho trhu. Po konfiškovaní Castrovím režimom sa presťahoval do Dominikánskej republiky.

Edmundo Dantes – vyrábaný v Santiago de Cuba a je obmedzený vo výrobe len na 3 000 fliaš ročne. Patrí do kolekcie cigár Montecristo takže sa logo cigár objavuje aj na fľaši. Názov Edmundo Dantes je z novely Alexa Dumasa s názvom The Count of Monte Cristo.

Caney 12yo - rum starý minimálne 12 rokov. Tradičný kubánsky rum ktorý sa produkuje od roku 1862. Produkcia je obmedzená na 18 000 fliaš ročne pre celý svet. Vyrába sa v 1. destilérii na ostrove v meste Santiago de Cuba.

Havana 7yo - prvý extra aged rum na Kube vytvorený na čisté popíjanie. Jeho minimálny vek v blende je 7 a najstarší až 14 rokov. Vyrába sa z melasy a zreje v dubových sudoch po bourbone. Destilériu založil v roku 1878 Don José Archebala. Tento rum sa považuje za pýchu kubánskeho rumu.

Legendario Elixir – sedemročný rum, zrejúci v sudoch amerického duba po whisky. V tomto rume sú macerované hrozienka a preto je jeho chuť jemne sladká. Vyrába sa v rodinnom podniku.



Uverejnené: 01.03.2016 15:38:29 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.