files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nika Karch ukončí rok vianočným koncertom v rodnom meste

V utorok 15. decembra o 19.00 hod. bude patriť sále Mestského kultúrneho strediska (MsKS) populárnej hudbe. Na jednom pódiu totiž vystúpia štyria známi interpreti, ktorých songy môžeme každý deň počuť z rádií. Speváčka Nika Karch si na záver roka pripravila pre svojich michalovských rodákov vianočný koncert, na ktorý si pozvala zaujímavých hostí.

Na jednom pódiu si tak s Nikou zaspievajú Brunno Oravec, Beáta Dubasová či spevák skupiny Desmod Marian Kollár, známy pod prezývkou „Kuly“. ,,Keďže za posledné roky som absolvovala niekoľko turné po Slovensku s viacerými umelcami, rozhodla som sa pozvať práve týchto spevákov na svoj koncert. Veľmi sa teším, že prijali moje pozvanie a opäť si zaspievam spolu s Brunnom, Beátkou či Kulym“ prezradila Nika, ktorá v októbri hosťovala na koncerte československej legendy Karla Gotta.

Michalovské mestské kultúrne stredisko tak zažije 15. decembra jedinečný koncert. ,,Bude to určite zaujímavé, každý hosť zaspieva zopár svojich najväčších hitov, odznejú rôzne duetá a ľudia sa môžu tešiť aj na spoločnú skladbu. V programe vystúpi aj michalovský detský spevácky zbor Pro Musica, ktorý je veľmi úspešný aj za hranicami Slovenska. Týmto by som chcela pozvať všetkých ľudí z Michaloviec a blízkeho okolia na tento koncert. Lístky sa rýchlo míňajú, tak ak to nechcú premeškať, nech si ich čím skôr zadovážia a prídu si tak spoločne s nami užiť tento predvianočný večer “ ukončila Nika Karch.




Uverejnené: 02.12.2015 13:50:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.