files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

AURA SOMA - liečba duše

Sebapoznanie pomocou  farieb

Je všeobecne známe, že fyzické choroby bývajú až tým posledným výkrikom našej bytosti.  Na fyzickej rovine sa totiž prejavia iba také energetické nerovnováhy, ktoré neboli spracované na jemnejších úrovniach . Tieto nerovnováhy majú svoje príčiny.  Najrôznejšie nerovnováhy sa môžu prejavovať  napríklad tak, že sa ľahko rozčúlime, alebo sa necháme ľahko vyviesť z miery, alebo si napríklad nevieme o nič požiadať, máme veľké množstvo zábran a považujeme všetkých ľudí okolo seba za oveľa prednejších, než sme my, sami. Možno sa príliš červenáme, alebo rýchle strácame hlavu. To všetko sú samozrejme bežné ľudské prejavy, ktoré však poukazujú na náš nie celkom vyrovnaný stav. Ak v takejto nerovnováhe žijeme dlhšie, prejaví sa to postupne, ako fyzické ochorenie.

„Sme farbami, ktoré si vyberáme“                                                                                                              Vicky Wall

Aura Soma patrí k novodobým celostným terapiám. Je to syntéza pôsobenia drahých kameňov, minerálov, energií rastlín a farebnej terapie. Aura Soma býva tiež nazývaná liečbou duše. Pracuje s príčinami a súvislosťami choroby (ne-moci), ktoré sa prejavujú v rovine našich emócií, vlastností a správania, či na našom tele. Znamená to, že nám pomáha  harmonizovať duchovné, emocionálne, mentálne a fyzické  roviny našej bytosti a nachádza kontakt s naším vnútorným vedením.
Ak sme v nerovnováhe, naše vnútro sa „vadí“, je čas niečo so sebou urobiť . Je potrebné sa dostať k dverám s nápisom „ práca na sebe“, za ktorými nás čaká množstvo metód a terapií. Tie nám môžu v dobrodružstve sebapoznávania a sebavylepšovania pomôcť. Pre naše zdravie je dôležité byť viac sami sebou a žiť svoj vlastný plný život. Na ceste k vedomejšiemu, autentickému životu je Aura Soma krásnym a silným pomocníkom.  

Človek je tvorený zápasom medzi rozumom a citom. A práve naše city, pocity, emócie nás robia tak krásne ľudskými , človečími. V živote si veľakrát narobíme v cítení veľké zmätky. Veľa bolestivých zážitkov nosíme uložených v sebe, od mnohých pocitov sa radšej „oddelíme“, nechceme ich už vidieť, pretože by to znamenalo bolesť, alebo nepríjemnú konfrontáciu. Naviac  zažívame tlaky nášho okolia, požiadavky a nároky, veľakrát  celkom nezlučiteľné s našim cítením. Mnohí sa potrebujú vrátiť k svojim skutočným pocitom, sami k sebe. Aura Soma je terapia duše . Liečba duše je smerovaná k láske. Vyliečenie je láska. Znamená to, že prestaneme bojovať o seba, báť sa o seba, nevedieť, čo so sebou. Väčším poznaním seba samého si prestaneme pôsobiť toľko zmätkov  a nepokoja. Prijatím svojej osobnosti budeme môcť obrátiť svoju pozornosť k láske.
Výber flakónov, kvintesencií, pomanderov... konzultácie i školenia vám radi ponúkneme v Bio Dobrotke. 

V dňoch od 3. – 8. 7. 2010 sme pre vás pripravili 6 dňový seminár - 1. Stupeň Aura Soma.
Bio Dobrotka, Renáta Peterčáková

POZOR: pokiaľ máte nejaké zdravotné problémy a radi by ste požiadali o radu, neváhajte nám napísať email na redakcia@novinyzemplina.sk. My sa opýtame za Vás.



Uverejnené: 05.05.2010 10:33:02 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.