files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vstupenky na FRAGILE už VYPREDANÉ

Ten, kto sa spoliehal nato, že si vstupenky na michalovský koncert skupiny FRAGILE 22. apríla zakúpi neskôr, bude po dnešnom dni sklamaný. Vstupenky sú viac ako tri týždne pred koncertom beznádejne vypredané!


Vstupeky boli do dnešného dňa v predpredaji v MsKS Michalovce a v predajni Dielo. Cena vstupenky bola 11€. "Fragile šialenstvo" teda zachvátilo aj Michalovce a všetci šťastlivci, ktorí si vstupenky stihli zakúpiť sa teda môžu tešiť na nedeľu 22. apríla 2012, kedy sa v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach predstavý táto v súčasnej dobe čoraz obľúbenejšia skupina.


Kto sú vlastne FRAGILE?

FRAGILE je slovenská hudobná formácia zložená z ôsmich spevákov. FRAGILE sa venuje interpretácii známych svetových rock - pop - jazz hitov v zaujímavých a’cappella aranžmánoch – teda len osem spevákov bez hudobných nástrojov.

Skupina existuje od roku 2004. Zakladajúcimi členmi boli Branislav Kostka, Kamil Mikulčík, Soňa Norisová, Slavo Košecký (táto štvorica je v skupine dodnes), Mariana Tokolyov...á a Martin Noris (odišli). Neskôr pribudli Viliam Csontos, Jana Golisová, Helena Krajčiová a Svetlana Rymarenko. Istý čas pôsobila v skupine aj muzikálová speváčka a tanečníčka Linda Konrád. Všetky zmeny sa udiali v rokoch 2005 - 2006 a odvtedy spieva skupina v nezmenenej zostave.

Zoskupenie Fragile možno pravidelne vídať na lodi Adyho Hajdu na petržalskej strane Dunaja, v kaviarni hotela Tulip, v reštaurácii Rock café, prípadne aj na doskách Novej Scény alebo divadla L+S. Koncertuje aj ďalších mestách a mestečkách Slovenska.

Vystúpenia Fragile tvoria a cappella úpravy piesní pochádzajúcich z rôznych žánrov, popretkávané improvizovaným hovoreným slovom, v interaktivite s divákmi.

Prvým albumom skupiny bola nahrávka Voice Mail z roku 2007, o dva roky neskôr prišlo CD Vianoce a v roku 2010 do tretice album Next Level. V roku 2011 vyšlo ako príloha týždeníka Plus 7 CD venované najmä deťom pod názvom Fragile deťom. V závere roka sme ešte fanúšikov vianočných piesní potešili albumom Vianoce II.
Zobraziť viac
Umelci, ktorých máme tiež radi
Bobby McFerrin, Take 6, Naturally 7, Real Group, Club For Five, Manhattan Transfer, Michael Bublé, George Michael, Phil Collins, Sting, Eva Cassidy, George Benson, Al Jarreau, Chick Corea, Stevie Wonder, Idea of North, Cadence etc.
Viac informácii o tejto skupine aj na www.fragile.sk


Uverejnené: 28.03.2012 18:16:12 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.