files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčania tvoria megakoláž so psíkmibez domova

 


V Michalovciach majú novú atrakciu. Fotia sa so psíkmi za peniaze. Niekoľko zvieratiek bez domova si takouto cestou našlo už svoj nový domov. Tváre nafotených budú súčasťou megaveľkej koláže v tvare srdca.

 

Psie celebrity majú úspech

Fotostena Happy Tails je novou michalovskou atrakciou, pri ktorej sa za symbolický poplatok fotia ľudia so šteniatkami i veľkými psíkmi. Úspešná akcia odštartovala 11. septembra. Prebieha každý deň v priestoroch nákupného centra OC Zemplín a teší sa veľkému záujmu zo strany ľudí. Ani fotomodely psy nenamietajú.  ,,Happy Tails nie je súčasťou útulku. Navzájom si pomáhame, ale v princípe to nie sú ľudia z nášho občianskeho združenia,“ objasňuje Miroslava Saxová z Centra osvety chovateľov spoločenských zvierat. Pokračuje, že cieľom tejto akcie je adoptovať, čo najviac psíkov, propagácia útulku a finančná zbierka. ,,Teší ma, že si niekto všíma tento problém,“ hovorí Marta Oravská, ktorú odfotili so šteniatkom pre dobrú vec.

 

Odfotiť sa nechalo viac než 500 ľudí

M. Saxová informovala, že za symbolické jedno euro sa nechalo odfotografovať so zvieratkom bez domova viac než 500 ľudí.  ,,Suma bude venovaná OZ Centrum osvety chovateľov spoločenských zvierat na starostlivosť o psíkov a mačičky, veterinárovi, na krmivá a podobne,“  M. Saxová pokračuje, že niečo pôjde aj na doplatenie nákladov na celú akciu. Počas zvieracieho podujatia v nákupnom centre sa adoptovalo zatiaľ 6 šteniatok. Ľuďom sa pri fotení natoľko zapáčili, že sa ich rozhodli vziať si ich ihneď domov. Všetky fotografie sa stanú súčasťou megaveľkej koláže v tvare srdca. ,,Tvár každého sa stane súčasťou symbolu, ktorý každý tak dobre pozná. Vytvoríme tak rekordne veľkú fotokoláž, ktorá bude prezentovaná na veľkoplošných billboardoch po východnom Slovensku,“ dodala Miroslava Saxová. Fotenie so psíkmi potrvá až do 12. októbra.

Veronika Cholewová



Uverejnené: 27.09.2011 13:45:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.