files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Moderátor Mravec: Šírava nie je pre mňa to pravé orechové

 


Moderátor Ľudovít Jakubove známy ako Mravec sa minulý týždeň zastavil v Michalovciach. V rámci pracovnej šnúry sa dostal na Námestie osloboditeľov, kde moderoval akciu zdravotnej poisťovne.  V rozhovore priznal, že bol prekvapený ako mesto opeknelo.

 

Keďže moderujete akciu zameranú na zdravie, ako ste na tom vy so zdravím? Absolvujete preventívne prehliadky, na ktoré práve na akcii upozorňujete?

Pred 16-timi rokmi som mal dosť vážnu autonehodu. Práve vtedy som si medzi lekármi vytvoril prostredie, ktoré využívam a sem-tam možno aj zneužívam tie kamarátske vzťahy. Lekárske služby využívam každú chvíľu. Snažím sa o svoje zdravie starať. Priznám sa, že aj pred nedávnom som pochodil po nejakých vyšetreniach. Už som vo veku, keď si musím dať každý deň nejaký ten liečik.

 

Ako trávite leto?

Leto trávim ako normálny človek, ktorý má dosť roboty a veľkú rodinu. Mám sa neustále o čo starať. Začali sme dovolenkou, potom nejaká krátka pauza doma a teraz som na pracovnej šnúre po celom Slovensku.

 

Navštívili ste už predtým Michalovce?

Priznám sa, že v Michalovciach som nebol relatívne dlho. Hádam to na nejakých 10 rokov. Som veľmi prekvapený ako sa to tu vyčistilo a speknelo to. Námestie máte naozaj veľmi krásne. A teraz v tejto horúčave je úplne super, že môžeme byť pri fontáne.

 

Máte radi východ Slovenska?

Na východne Slovensko chodíme pravidelne, pretože tu máme nejakých príbuzných, najmä z manželkinej strany. Hovorí sa, že pre nás balkóňakov z Bratislavy je najpríjemnejšie ísť do Tatier a naozaj máme tam aj priateľov. Našli sme si tam nejaké miesta, kde už máme svoje zázemie a chodíme tam radi.

 

Keď ste už tu, chystáte sa možno na Zemplínsku Šíravu?

Na Šíravu veľmi nie. Povedal by som, že to nie je pre nás to pravé orechové. Keď už chceme ísť niekam k vode u nás na Slovensku, máme mnohé miesta bližšie. Je to jednoduchšie. Viete, máme malé bábo a to cestovanie je predsa len náročnejšie. S takým malým dieťaťom v aute to nie je žiadna výhra. Takže to, čo absolvujeme na východnom Slovensku sa týka skôr takých rodinných návštev a podobných vecí. V Tatrách to je turistika, a keď sa chceme kúpať riešime to niekde doma alebo potom k moru.

 

Máte naplánované ešte nejaké pracovné ponuky?

To sú veci, o ktorých sa nikdy dopredu nehovorí. Vždy človek musí plánovať dopredu a na niečom pracovať, ale uvidíme, čo sa podarí.

 

Kde Vás môžu ľudia vidieť najbližšie?

Popravde, neviem vám to povedať, pretože tie práce, čo sa týkajú médií, sú také vrtkavé, že jeden deň to je a druhý už to byť nemusí. Inokedy sa to zvrtne aj naopak. Takže, sám neviem.

 

Cítite sa teraz v Michalovciach tak trochu ako hviezda?

Keď jej niekto na Slovensku hviezda, tak sa môže veľmi rýchlo stať, že ňou prestane byť. A keď je niekto naozajstná hviezda, tak je pre nás niekto zo športovcov, ktorí sú Slovákmi, ale sú známi po celom svete. Takí ľudia, čo pracujú v médiách? Neviem. Treba sa na to dívať tak, že hviezdou môže byť v Michalovciach aj primátor. Prečo práve človek, ktorý sa objaví raz na obrazovke. Takže nie, necítim sa byť hviezdnou. Beriem to ako prácu.

Veronika Cholewová



Uverejnené: 02.09.2011 00:40:03 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.