files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Semifinálová séria nezačala ideálne, Dukla Ingema podľahla Nitre 2:3

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce neodštartovali semifinálovú sériu play-off Tipos extraligy ideálne. V prvom meraní síl s HK Nitra prehrali na svojom lade 2:3 a Nitra sa tak v sérii ujala vedenia 1:0. Druhý duel séria sa bude hrať vo štvrtok od 18.00 hod. opäť na michalovskom ľade.

Kto čakal, že v semifinálovej sérii budú mať v úvode navrch oddýchnutejší Michalovčania, veľmi sa mýlil. Zemplínčania v prvom zápase sklamali takmer do posledného miesta zaplnený štadión. A to nielen výsledkom, ale najmä hrou, ktorá nezodpovedala ceste za víťazstvom. Zhruba od polovice zápasu bola lepšia Nitra, ktorá korunovala svoju prevahu aj gólmi a zaslúžene má v sérii prvý bod... Lepší vstup mali do zápasu domáci. Tí mohli otvoriť skóre najskôr Vašašom a potom aj Solenským, ich strely ale skvelý Aittokalio zlikvidoval. Fínsky brankár v ôsmej minúte už ale odolal tlaku Michalovčanov. Inkasoval po strele Bodáka od modrej, ktorú tečoval do siete Samuel Solenský. Postupne ale začali preberať iniciatívu hostia. Michalovčania sa v ofenzíve viditeľne trápili, viditeľne im chýbal zranený najlepší strelec Santos, ktorého neúčasť sa prejavila hlavne v presilovkách. Naopak, hostia sa čoraz viac dostávali pred michalovskú bránu a v sedemnástej minúte vyrovnal Jackson. Aj úvod druhej časti patril domácim, postupne sa ale do zápasu viac dostávali aj Nitrania. Tí išli v 29.minúte po góle svojho najlepšieho strelca Samuela Bučeka do vedenia. Následne umne bránili svoje obranné pásmo a nepúšťali Michalovčanov do šancí. Tí sa do nich nevedeli dostať ani počas presilových hier, kde im chýbal spomenutý Santos. Šesť minút pred koncom sa im predsa podarilo vyrovnať Wilkinsom, dlho sa ale z remízového stavu netešili. Už o necelú minútu totiž zasunul puk za Škorvánkov chrbát Filip Bajtek a na jeho gól už domáci nenašli odpoveď. Nitra tak po prvom zápase vedie 1:0.  

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Nitra 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Stav série:
0:1.
Góly:
8. Solenský (Bodák, Suja), 54. Wilkins (Heard, Acolatse) - 17. Jackson (Vitaloš, Kousa), 29. Buček (Gill, Bajtek), 55. Bajtek (Gill, Buček).
Vylúčení:
8:8. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhdovoali: Orolin, Žák - Stanzel, Knižka. Divákov: 3020.
HK DUKLA INGEMA:
Škorvánek - Bindulis, Bodák, Cibák, Acolatse, Macejko, Michalčin - Wilkins, Newton, Daugavinš - Valach, Heard, Puliš - Matúš Paločko, Suja, Solenský - Vašaš, Buc, Kabáč. 
HK:
Aittokalio - Cotton, Mezei, Kousa, Bača, Gajdoš, Stacha, Vitaloš - Buček, Gill, Bajtek - Jackson, Bubela, Newell - Okoličány, Čederle, Lacka - Pobežal, Hrnka, Bačo.  

.



Uverejnené: 03.04.2024 21:29:21
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.