files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza na Záhorí

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce natiahli v najvyššej Niké lige sériu bez prehry už na päť duelov. Zemplínčania v treťom kole nadstavbovej časti o udržanie sa remizovali na pôde MFK Skalica 0:0. Ich brankár Žiga Frelih neinkasoval už 340 minút. Zverenci trénera Františka Straku, ktorí ostali v tabuľke na jedenástom mieste, sa v najbližšom štvrtom kole predstavia na domácej pôde, keď v sobotu šiesteho apríla o 18.00 hod. privítajú AS Trenčín.

 

Duel tretieho nadstavbového kola sa na Záhorí hral v ťažkých podmienkach, keďže počas celých deväťdesiatich minútach fúkal silný vietor. V prvom polčase mali jeho podporu v chrbte hráči Skalice, no viac gólových šancí si vypracovali Michalovčania. Tí mohli viesť už po štyroch minútach hry, keď van Kessel vybojoval loptu, posunul ju Arevalovi, jeho strela ale tesne minula pravú žrď. Gólom sa neskončila ani strela van Kessela, ktorá išla mimo a ani hlavička najlepšieho michalovského strelca Matúša Marcina, ktorý takisto netrafil priestor troch žrdí. Na druhej strane zaujala akurát strela Matejova, ktorá s podporou vetra skoro skončila za Frelihovým chrbtom. Hostia pokračovali v zahadzovaní šancí aj v úvode druhého dejstva. Aj v ňom mal opäť prvú šancu Arevalo. Ani tá ale neskončila gólom, keď lopta z jeho kopačky skončila iba na bočnej sieti. Na druhej strane po peknej kombinácii nebezpečne strieľal Sobczyk, jeho strelu ale Frelih na dvakrát skrotil a gólom sa neskončila ani hlavička Gažiho. Desať minút pred koncom chcel využiť priaznivosť vetra Daniel Magda, jeho strela skončila na brvne Junasovej brány. Keďže ani jeho pokus neskončil gólom, duel sa skončil bezgólovou remízou, ktorá vzhľadom na priebehu duelu viac tešila Záhorákov.

MFK Skalica - MFK Zemplín Michalovce 0:0
Žlté karty: 26. Bahi, 32. I. Žofčák, 74. Adekunle, 75. Dzocenidze (všetci Michalovce)
Rozhodovali: Kružliak - Pozor, Čajka; 730 divákov
MFK: Junas - A. Krčík, Podhorin, Ranko, Černek - M. Hradecký, M. Nagy - Morong (86. Baumgartner), Sobczyk (60. Haša), Matejov (60. A. Gaži) - Smékal
MFK ZEMPLÍN: Frelih - D. Magda, Dzocenidze, Volanakis, Bahi - M. Bednár - van Kessel (68. Adekunle), I. Žofčák (68. F. Vaško), S. Danko (90. Marjanovič), M. Marcin - Arevalo (68. L. Jánošík)

.



Uverejnené: 30.03.2024 17:05:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.