files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa po tesnej výhre vo Venle opäť do semifinále Európskeho pohára

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce sú po roku znova v semifinále EHF Európskeho pohára. Zverenky trénera Petra Kostku zvládli aj druhý štvrťfinálový zápas, keď na pôde holandského Cabooter HandbaL Venlo vyhrali 27:25 a v súvislosti s domácim víťazstvom 30:18 tak postúpili medzi štyroch najlepších. Ich súper vzíde z dvojice Benfica Lisabon (Portugalsko) - Armada Praxis Yalikavaspor (Turecko). Prvý duel vyhrali Portugalčanky 23:19, odveta sa hrá v nedeľu od 15.00 hod. na tureckej pôde. Prvý semifinálový duel by sa v termíne 20. a 21. apríl mal hrať v Michalovciach, odveta bude o týždeň neskôr na ihrisku súpera. 

Cabooter HandbaL Venlo - MŠK Iuventa Michalovce 25:27 (12:12)
Prvý zápas: 18:30
Pok. hody: 4/3 - 4/4. Vylúčené: 3 - 4. Rozhodovali: Hargin a Makejev (obaja Estónsko). Divákov: 400.
CABOOTER HANDBAL: Buckers, Rovers - Kuipers 4, Konings 2, Vaessens, Ziljmans 2, Smolenaers 2, Flipsen, Leunissen, Vlaswinkel, van Katwijk, de Swaart 3, Kruijswijk 4, Grummel 6, van Nijf 2. 
MŠK IUVENTA: Almeidová, Jablonská -  Radovičová 4/4, Pejovičová, Dorszová 2, Popovcová 1, Bačenková 4, Habánková 3, Soskydová, Kohučová, Wollingerová 2, Kompaniecová 5, Biegerová, Klučková 5, Krivokapičová 1

Peter Kostka (tréner Iuventy): „Chceli sme natiahnuť našu víťaznú šnúru a spečatiť postup triumfom. Nehrali sme až tak dobre a s ľahkostou, nevedeli sme sa dostať do tempa, naša hra bola profesorská, a tak sme súpera vrátili do zápasu. Ani raz však nenastal moment, keď by Venlo mohlo pomýšľať, že sa vráti do boja o postup. Teší ma, že sme si to v pohode ustriehli a tešíme sa zo semifinálovej účasti."

.



Uverejnené: 17.03.2024 14:43:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.