files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Je to oficiálne. Humenné privíta slovenskú reprezentáciu

Slovenská hokejová reprezentácia otvorí program prípravy na májové majstrovstvá sveta dvojzápasom proti Švajčiarsku. Ako sme vás informovali, dejiskom oboch duelov bude Humenné. Túto informáciu potvrdil dnes aj Slovenský zväz ľadového hokeja. Zápasy sa odohrajú vo štvrtok 11. a v piatok 12. apríla (začiatky o 16.30 hod.). Slováci absolvujú v Humennom aj celý blok prípravy.

Do Humenného zamieri národný tím premiérovo. „Keďže pre Humenné sa už sezóna skončila, sme radi, že miestnym fanúšikom ju môžeme predĺžiť o výnimočný zážitok. Prvýkrát zavíta do mesta naša hokejová reprezentácia. Veríme, že fanúšikovia z celého regiónu oba zápasy vypredajú a poženú náš tím za víťazstvami v dvojzápase proti Švajčiarom,“ uviedol na margo výberu dejiska generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Humenský zimný štadión bude po prvkrát v histórii dejiskom reprezentačných duelov

Vstupenky na oba zápasy proti Švajčiarsku sú k dispozícii vo viacerých cenových kategóriách. Lístky na sedenie sa pohybujú od 13 do 18 eur v závislosti od jednotlivých tribún a výhľadu na ľadovú plochu. Ak sa vypredajú,, SZĽH dá do predaja aj limitovaný počet vstupeniek na státie v hodnote 10 eur za jednu. Imobilný fanúšik zaplatí za vstupenku na jeden zápas 5 eur, jeho sprievod má vstup zdarma. K dispozícii je aj exkluzívna vstupenka Zlatý Bažant Tour v hodnote 299 eur. Jej súčasťou je výnimočná príležitosť zažiť predzápasovú atmosféru spolu s kvalifikovaným výkladom vrátane kontaktu s hráčmi, návštevy šatne a sprievodných priestorov, stretnutia s trénerom Craigom Ramsaym, prehliadky striedačky, získania originálneho dresu reprezentácie s podpismi aktuálneho tímu, možnosti ťuknutia si s hráčmi pri nástupe na ľad a sledovania duelu z VIP priestorov spolu s neobmedzenou konzumáciou. "Sme veľmi radi, že sa dejiskom zápasov reprezentácie stalo naše mesto. Berieme to aj ako odmenu za našu prácu, keď sme klub za päť rokov posunuli z druhej ligy do extraligy," uviedol prezident humenského hokeja Peter Ždiňák. Švajčiari budú prvý súper Slovenska v príprave na majstrovstvá sveta. Po dvojzápase s Helvétmi sa zverenci trénera Craiga Ramsayho presunú z Humenného do Bratislavy, kde absolvujú ďalší krátky kemp a následne dvojzápas v Nemecku. V úvode nasledujúceho týždňa sa opäť zídu pred dvojzápasom proti Česku. Poslednými dvoma previerkami pred odchodom na svetový šampionát do Ostravy budú duely proti Poľsku a Spojeným štátom americkým. Konkrétne dejiská domácich reprezentačných zápasov spolu s predajom vstupeniek oficiálne oznámi Slovenský zväz ľadového hokeja postupne.

.



Uverejnené: 13.03.2024 16:56:10 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.