files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Módne doplnky pre dokonalý vzhľad

Bezchybný štýl - ten, ktorý odráža individualitu, hodí sa a zapáli oheň v očiach! Jedným zo spôsobov, ako navodiť žene takúto náladu, je nakupovanie a starostlivosť o krásu, pretože každá je srdcom kráľovná, a tak chce vždy vyzerať krásne! Nepotrebujete na to veľa: Váš imidž dotvoria len dve veci – zlaté prstene a nádherné dámske kabelky.

Zlaté prstene s posypom lesklých drahých kameňov alebo s jedným diamantom určite upútajú pozornosť na vaše ruky a očaria svojou krásou! Zlatnícka dielňa Egne predstavuje tie najlepšie modely prsteňov z bieleho, žltého a ružového zlata, ktoré budú pokračovaním vašej jedinečnosti a štýlu.

Vyberte siozdobu hodnú samotnej kráľovnej!

Máte radi minimalizmus? Vyberte si elegantné tenké šperky, ktoré doplnia krehkosť a nežnosť a budú vždy relevantné k obleku a večerným šatám. Chcete zdôrazniť farbu vašich očí alebo urobiť elegantný akcent vášho outfitu? Vašou možnosťou sú zlaté prstene s drahými farebnými kameňmi. Zafíry, smaragdy, rubíny - rozsah je široký. A ako darček milovanej osobe si podmania srdce adresáta. Pre fanúšikov luxusných šperkov ponúkame prstene s diamantmi tej najvyššej kvality a hodnoty, ktoré stelesňujú sny mnohých dievčat a žien. Neuveriteľne sa lesknú a trblietajú a spôsobujú obdiv ostatných! Chcete niečo špeciálne - kombináciu drahých kameňov a zlata, prípadne platiny s gravírovaním? Túžite po prsteni extravagantnéhotvaru? Majstri zlatníci vyrobia šperky na mieru vašich snov podľa individuálnej objednávky.

Dámske kabelky

Kompaktná dámska kabelka bude skutočným dokončením outfitu. Módny obchod Katrinfashion.sk vie, ako v týchto doplnkoch spojiť štýl a pohodlie. Rozmanitosť tvarov, materiálov a farieb doplnkov uspokojí každú parádnicu. Vyberte si dámske kabelky vyrobené z kože, semišu, s elegantným kovaním a retiazkami na zavesenie doplnku na ruku. Chcete zažiariť a byť stredobodom pozornosti? Veľký výber kabeliek s kamienkami - len pre vás! Veľkosť dámskej kabelky vám umožňuje držať nielen peniaze, ale aj ďalšie dôležité drobnosti: telefón, kľúče, karty, lesk na pery atď. Doplní akýkoľvek outfit – každodenné ležérne, večerné oblečenie, kancelársky a dokonca aj športový štýl. Takýto doplnok sa určite bude hodiť na párty, rande či prechádzke a pri cestovaní je jednoducho nenahraditeľný, pretože všetky cenné veci budú na jednom mieste a vždy po ruke. Nezabudnite sa potešiť novými doplnkami. Vyberte si, čo sa vám páči, a zdôraznite svoj šarm každý deň!

.



Uverejnené: 23.10.2023 14:34:19 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.