files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Plesali až do rána

 

Mestská organizácia Slovenského rybárskeho zväzu Michalovce (SRZ-M) pripravila pre svojich členov rybárov aj nerybárov v Zlatom bažante už  IV. Rybársky ples. „Lístky na ples boli už začiatkom minulého roka beznádejne vypredané a preplnená miestnosť nám len potvrdila, že minuloročné plesy sa hosťom stali srdcu blízke i obľúbené“, poznamenal Vladimír Šaffa, organizátor plesu.

 

 

O zábavu mali perfektne postarané

 

Pred 18. hodinou sa pomaličky schádzali dámy v róbach a páni nahodení do gala, kde ich pred vstupom do nádherne vyzdobenej sály  vítali spoluorganizátori plesu a každej dáme darovali kvet. Hneď na začiatku vystúpil tanečný klub Unostar z Košíc s choreografiou „All the jazz“. Po nich prišlo na rad  privítanie hostí a zahájenie otvorenia plesu slávnostným prípitkom, ktoré mal na starosti organizátor a predseda SRZ-M, Vladimír Šaffa spolu s podpredsedom SRZ-M, Jánom Sisákom. O výbornú tanečnú zábavu sa postarala päť členná hudobná skupina Pyramída.  Úvodným tancom otvoril Šaffa spolu s manželkou tohtoročný ples. Postupne si prišli zatancovať aj plesajúci. Celý večer sa niesol v tanečno-zábavnom duchu. Všetci si pochutnávali  na pestrom menu, v ktorom prevládali ako inak- rybacie pochúťky. Medzi tým opäť vystúpili tanečníci s programom „Sexi back“. Unostar funguje na tanečnej scéne desať rokov. Tanečníčka klubu uviedla, „chystáme veľký muzikál Búrka. Mal by odštartovať v septembri tohto roku a odohrať v Košiciach. Ak bude mať úspech tak ho odprezentujeme po celom Slovensku“. Presne o polnoci prišla na rad tombola množstvom cien. Hlavnou cenou boli jazykové kurzy anglického a nemeckého jazyka od Inštitútu vzdelávania Mateja Korvína v hodnote 249 €. Ďalšími boli rybárske potreby, mrazené ryby, darčekové koše dokonca aj živé prasiatko. Plesajúci hostia sa zabávali až do samotného rána.

 

 

Rybársky zväz v Michalovciach je na svete úctyhodných 85 rokov

 

Mestská organizácia Slovenského rybárskeho zväzu Michalovce je druhá najväčšia v Košickom kraji. Ma krásnych 85. rokov. V súčasnosti sa v tomto zväze pohybuje okolo 1900 členov, rôznej kategórie. Má tri obvody, a to v meste Strážske, Sobrance a obci Budkovce. Má mnoho rybárskych revírov. „Organizujeme už tretí ročník Zemplínskeho kapra. Je to kvalifikácia na svetový pohár. Prvé družstvo zo Slovenska postupuje na svetový pohár. V júli robíme aj akciu „Šíravsky pleskáč“, na ktorý pozývame okolité organizácie “, povedal Šaffa a na záver dodal s úsmevom „Žijeme rušný život“. Jeho najväčším úlovkom bol 20,5 kg kapor. A nakoniec ešte jedna informácia pre rybárov, ktorí by mali záujem navštíviť ich rybárske potreby a zakúpiť si lístky na budúcoročný ples.  Nájdete ich na Ulici Školska 6.

 

(Martina Králiková)



 



Uverejnené: 27.01.2011 06:47:57 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.