files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tretí domáci pokus už vyšiel. Trebišov zdolal „Indiánov“ zo Žiaru nad Hronom

Hokejisti HK Steel Team Trebišov zvíťazili v piatom kole TIPOS SHL na svojom ľade nad HK MŠK Indián Žiar nad Hronom 5:4 a do tabuľky si tak pripísali druhé víťazstvo, prvé na domácom ľade. Dva góly strelil ruský kanonier Kirill Romanov, po jednom pridali aj Matúš Matis, Lukáš Hamráček a Adam Stripai. Zverenci trénera Dušana Kobeľu sa najbližšie predstavia v piatok v Topoľčanoch.

Trebišovčania už v prvej tretine vyrazili v ústrety prvého domáceho víťazstva v prvej lige po desiatich rokoch. Nasmeroval ich k tomu dvoma gólmi Kirill Romanov. Ten najskôr spoza bránky nakorčuľoval až pred golmana Noskoviča a zavesil pod hornú žŕdku, a potom premenil na gól aj samostatný únik. V závere prvej časti zdramatizoval duel v presilovke Nicolas Gašpar, domáci boli ale aj v druhej časti lepším tímom. Viackrát si vytvorili šance na ďalšie góly, ktoré v druhej tretine pridali Matúš Matis a Lukáš Hamráček. V úvode tretej časti skóroval už po deviatich sekundách Magdolen a dostal svoj tím do zápasu. Rázom boli hostia všade a keď v 50. minúte Rais v presilovke znížil, boli jednoznačne na koni. Ich prevahu pretavil vo vyrovnávajúci gól Jakub Tatár. Našťastie pre domácich, zabrali hráči od extraligistov a Adam Stripai strhol vedenie opäť na stranu „oceliarov“. Tí následne ustáli aj power-olay a môžu sa tak tešiť z cenného víťazstva. 

HK Steel Team Trebišov - HK MŠK Indián Žiar nad Hronom 5:4 (2:1, 2:0, 1:3)
Góly: 7. Romanov, 14. Romanov (Nauš, Škrek), 28. Matis (Šimčák), 40. Hamráček (Stripai, Solenský) 54. Stripai (Solenský, Hamráček) – 20. Gašpar (Jakúbek, Fekiač) pres/1, 41. Magdolen (Šramaty, Rais), 50. Rais (Fekiač, Gašpar) pres/1, 52. Tatár (Brumerčík). 
Vylúčení: 4:4. Presilovky: 0:2. Oslabenia: 0:0 Rozhodovali: Klejna, Kalina - Staššák, Janiga. Divákov: 700.
HK STEEL TEAM: Gajan - Hopkovič, Valečko, Pišoja, Stripai, Knižka, Škrek - Matis, Šimčák, Bodnár - Solenský, Hamráček - Vereš, I. Novák, Fedor - Nauš, Barna, Romanov.
HK MŠK INDIAN: Noskovič - Rais, Kobolka, Pač, Kremnický, M. Šeliga, Zubák, Brnčo - Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar - Gábor, Suľovský, Lunter - Magdolen, Šramaty, Tatar - Jamrich, Halama, Brumerčík.

.



Uverejnené: 04.10.2023 22:49:10
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.