files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra michalovského Zemplína v Trenčíne

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase druhého kola Niké ligy v Trenčíne s domácim AS 0:2. Za Trenčín skórovali v prvom polčase Ibrahim a v druhom Soares. Zverenci trénera Mareka Petruša tak aj po druhom kole čakajú na svoje premiérové víťazstvo v sezóne, ako aj strelený gól. Najbližšie to budú môcť dosiahnuť v piatok jedenásteho augusta, kedy o 20.30 hod. aj v priamom prenose Nova Sport privítajú MFK Dukla Banská Bystrica.

Od úvodu zápasu boli ofenzívnejším tímom domáci Trenčania. Tím trénera Petruša, ktorý urobil oproti duelu s Dunajskou Stredou jednu zmenu, keď Bahi nahradil Danka, sa zameral predovšetkým na pevnú defenzívu. Tú ale už v úvodných sekundách dokázal dvakrát odkryť na ľavej strane rýchly Soares. V dvanástej minúte mali domáci prvú veľkú gólovú šancu. Práve po Soaresovom centri sa k lopte dostal Artur Gajdoš, ktorého ale parádne vychytal Benjamín Száraz. V ďalších minútach sa hostia v ofenzíve osmeľovali čoraz viac. Paradoxne, keď mali menšiu prevahu, prišiel prvý inkasovaný gól. Trenčania podnikli rýchlu kontru, Soares posunul loptu Ibrahimovi a ten presnou strelu k žrdi nedal Szárazovi šancu. Domácich gól upokojil a do konca polčasu mohli ešte raz skórovať, keď Gajdoš obral čisto o loptu Bednára, následná strela mu ale nesadla podľa predstáv. Do druhého polčasu urobili Michalovčania jednu zmenu. Šimamuru, ktorý sa prezentoval solídnym defenzívnym výkonom, nahradil v strede poľa ofenzívnejší Christián Steinhubel. Hostia začali druhé dejstvo aktívnejšie. Viac sa tlačili dopredu, viac posielali lopty do pokutového územia domáceho tímu. Po hodine hry prišli na ihrisko Issa Adekunle so Stanislavom Dankom a prvý menovaný mohol hneď aj vyrovnať, mieril však len do stredu brány. Vyrovnať mohol aj Danko, ktorého strelu s námahou vyrazil Vozinha. Michalovčania síce boli aktívnejší, no vzadu to až príliš otvárali, čo v 80. minúte potrestal druhým gólom Soares. Od tohto momentu hostia odpadli a nebyť brankára Száraza, mohli ešte dvakrát inkasovať. Száraz najskôr zneškodnil šancu Soaresa a potom aj striedajúceho Akilu. Nič to ale nezmenilo na tom, že Michalovčania aj po druhom kole čakajú na prvý tohtosezónny gól...  

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)
Góly: 35. Ibrahim, 80. Soares.
Žlté karty: 60. Bariš, 70. D. Hollý, 90. Kmeť - 38. Bahi, 90. Száraz.
Rozhodovali: Kišš – Jánošík, Čajka, 1230 divákov.
AS: Vozinha – Kmeť, Bondarenko, Stojsavljevič, Kozlovský – Gajdoš (67. D. Hollý), Bariš, Ibrahim (90+1. Bagin) – dos Santos (67. Gong), Kupusović (85. Akila), Soares (90+1. Demitra).
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Magda (86. Šimko), Volanakis, Marjanovič, Bahi – Vaško (61. S. Danko), Bednár, Marcin, Shimamura (46. Steinhübel), Žofčák (86. Sova) – D. Pavúk (61. Adekunle).

.



Uverejnené: 05.08.2023 20:07:00 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.