files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce: Informačná kancelária rozširuje otváracie hodiny

Informačná kancelária mesta Michalovce poskytuje služby nielen obyvateľom ale i návštevníkom nášho mesta od roku 2006. S príchodom leta a začiatkom letnej turistickej sezóny sa menia jej otváracie hodiny.

Rozvoj cestovného ruchu je pre mesto Michalovce dôležitý, a preto snažia zlepšovať aj služby Informačnej kancelárie, ktorá má v tejto oblasti nezastupiteľnú úlohu. Podrobné informácie o destinácii dolný Zemplín, informácie o historických pamiatkach, turistických trasách, tipy na výlety a oddych, knižné publikácie, suveníry a ešte oveľa viac nájdu všetci, ktorí navštívia našu Informačnú kanceláriu; a to každý pracovný deň, a počas leta aj  v sobotu. Od dnes, teda od 26. júna do 31. augusta, bude v pracovných dňoch kancelária otvorená do 18.00 hod. a v sobotu do 14.00 hod. Predĺžená pracovná doba súvisí so zvýšeným počtom turistov, ktorí prídu poznávať krásy regiónu Zemplín,“ informovala nás hovorkyňa mesta Mária Stričková.

Do roku 2021 bola Informačná kancelária súčasťou historickej budovy Mestského úradu v Michalovciach na Námestí osloboditeľov. V septembri toho istého roku sa kancelária presťahovala do budovy Zlatého býka, ktorá prešla komplexnou rekonštrukciou. Hneď vedľa priestorov kancelárie sa nachádza aj Mestská galéria Zlatý býk a spolu tak vytvárajú krásny a funkčný priestor. „Modernizáciou kancelárie sa zlepšili aj služby, ktoré sú poskytované klientom; napr. bezplatná wifi zóna, projekčná a prezentačná technika, lokálny informačný systém využívajúci obrazovú informáciu, čítačka počtu návštevníkov a interaktívna informačná tabuľa,“ dodáva Stričková.

.



Uverejnené: 26.06.2023 15:27:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.