files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pod Čebraťom bez bodu

Futbalistom MFK Zemplín Michalovce nevyšiel štart do jarnej časti najvyššej Fortuna ligy. V devätnástom kole prehrali na ihrisku MFK Ružomberok 0:1 a postup do nadstavby o titul sa im tak vzdialil. Zverenci trénera Norberta Hrnčára sa najbližšie predstavia na domácej pôde, keď v sobotu osemnásteho februára o 15.00 hod. privítajú DAC Dunajská Streda.

Zemplínčania nezačali pod Čebraťom zle. Domácich nepúšťali do žiadnych príležitosti a sami mohli Peňom otvoriť skóre, španielsky stredopoliar ale netrafil opustenú bránu. Postupom času sa viac do hry dostávali Ružomberčania. Najskôr unikol obrane Gerec, ktorý nastrelil ľavú žrď, neujala sa ani krížna strela Bobčeka. V 39. minúte už ale útočník MFK skóroval, keď využil nedorozumenie medzi Cekličom a brankárom Szárazom. V druhom polčase sa viac zdržiavalo ako hralo. Bola to voda na mlyn pre domácich, ktorí umne udržali tesné vedenie až do záverečného hvizdu rozhodcu Kružliaka.

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (1:0)
Gól: 39. Bobček.
Žlté karty: 89. Madleňák - 13. F. Vaško, 64. N. Hrnčár (T), 90+. L. Jánošík.
Rozhodovali: Kružliak – Straka, Zemko. Divákov: 445.
MFK: Ťapaj - Fabiš, Malý, J. Maslo, Madleňák - M. Zsigmund - Gerec (76. Úradník), Chrien (70. Domonkos), Luterán, Selecký (70. Šefčík) - Bobček (82. Boďa). 
MFK ZEMPLÍN: B. Száraz - Kotula, Marjanovič, Volanakis, Ceklič - F. Vaško (60. Qose), Njie (77. I. Žofčák), Peňa (90. Z. Záhradník) - L. Jánošík, M. Marcin, T. Slebodník (60. Kanu)

Foto: mfk zemplín

.



Uverejnené: 12.02.2023 08:46:18 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.