files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Méndez opúšťa michalovskú loď, novým prístavom Dunajská Streda

To, o čom sa šepkalo už po skončení jesennej časti, sa stalo realitou. Krajný obranca MFK Zemplín Michalovce Alejandro Méndez prestupuje do iného tímu Fortuna ligy DAC 1904 Dunajská Streda. Do tohto klubu mimochodom v minulosti priamo z Michaloviec prestúpili aj Milan Šimčák, Patrik Macej a Martin Bednár.

Dvadsaťjedenročný Španiel je druhým hráčom, ktorý cez zimnú prestávku opúšťa michalovský celok. Prvým bol brankár Matej Vajs, ktorému skončila zmluva. „Počas predošlých dvoch rokov som pôsobil na Slovensku a mal som možnosť presvedčiť sa, že DAC je veľký klub. Príchod do Dunajskej Stredy ma veľmi teší a považujem to za výborný krok v mojej kariére. Keď mi môj agent zavolal a povedal, že sa naskytla príležitosť prestúpiť do DAC-u, jednoznačne som mu povedal: áno, chcem tam ísť. Budem sa snažiť pomáhať mužstvu najlepšie ako viem, aby sme spoločne dosiahli úspechy,“ vyhlásil pre stránku nového klubu Alex Mendez.

Méndez pôsobil pri Laborci od zimy 2020, kedy ako neznámy mladý hráč prišiel z tímu CD Alcoyano. Postupne sa vypracoval na oporu zadných radov MFK Zemplín a na svojom poste bol jasnou jednotkou. Počas uplynulej jesene ako jediný z michalovského kádra nechýbal na ihrisku ani jednu minútu. Rýchly a moderný prototyp ľavého beka odohral za tri roky v žlto-modrých farbách 65 ligových stretnutí, v ktorých sa do streleckej listiny nezapísal ani raz.

 



Uverejnené: 19.12.2022 19:20:45 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.