files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Majstri sveta a hviezdy NHL proti majstrom prvej ligy!

Michalovce zažijú hokejovú exhibíciu, aká tu ešte nebola. Hrdinovia zo sezóny 2018/19, ktorí vybojovali pre metropolu Zemplína vytúženú najvyššiu Extraligu, v nej vyzvú bývalé hviezdy NHL, či majstrov sveta a olympijských víťazov. Tí nastúpia pod značkou HC Olymp Praha, ktorá úspešne brázdi klziská v Českej republike už niekoľko rokov. Prestížny duel sa odohrá v nedeľu jedenásteho septembra na michalovskom štadióne. Vstupenky na duel si môžete zakúpiť tu.

Určite si ešte pamätáte hokejovú atmosféru z roku 2019. Družstvu vedenému Miroslavom Chudým sa vtedy podarilo cez víťazstvo v prvej lige  a následnú baráž so Žilinou postúpiť do najvyššej Extraligy, čo bolo cieľom generálneho partnera firmy Ingema, ktorá sa ujala hokeja v Michalovciach iba dva roky predtým. Tím s kapitánom Marekom Kolbom, obklopeným o Adama Trenčana v bráne, Daniela Hančáka, Tomáša Valečka, Ladislava Hopkoviča v obrane, či Mareka Mašlonku, Mateja Giľáka, Igora Safaralejeva, Jakuba Lineta, Erika Piataka v útoku vtedy hokejovo prebudil spiace mesto. Začali hokejovú revolúciu, ktorá trvá až doteraz!

Hokejový tím HC Olymp Praha vznikol na základe televízneho seriálu Poslední sezóna, kde sa v úlohe Jana Krolla predstavil známy český herec Martin Dejdar. Ten sa do role hokejistu tak vžil, že si už nedokáže svoj život bez tohto športu predstaviť a rozhodol sa tak vytvoriť tento tím. V ňom účinkujú aj viacerí olympijskí víťazi z Nagana. Obranné rady vystužuje Dominik Hašek, v tíme hosťujú aj ďalšie hokejové hviezdy ako Jiří Šlégr, či Patrik Eliáš. K dispozícii je napríklad aj Aleš Valenta, ktorý získal zlatú medailu na olympiáde v Salt Lake City (2002) v akrobatickom lyžovaní. V súčasnosti pôsobí ako moderátor. Mená účastníkov zápasu sa budú postupne zverejňovať. Už teraz sa ale môžete tešiť na slovenských majstrov sveta Jozefa Stumpella, Ladislava Nagyho, ale aj českých majstrov či olympijských víťazov Róberta Reichela či Romana Čechmánka. V tíme HC Olymp nebudú chýbať ani niekdajší hráči NHL Jiří Tlustý, Jiří Hrdina, Petr Klima, či Milan Tichý. Chýbať nebudú ani známi herci Martin Dejdar či Sagvan Tofi.

.



Uverejnené: 28.08.2022 10:19:33 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.