files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Stiahnite si novú aplikáciu Zemplín región

Po komplexnej rekonštrukcii časti objektu Zlatý býk získala jedna z najkrajších budov v Michalovciach nový šat. Slávnostné otvorenie nových galerijných priestorov a turistického informačného centra sa konalo 24. septembra a bolo spojené s vernisážou výstavy Zemplín bez hraníc. Pri tejto príležitosti bola oficiálne predstavená aj nová mobilná aplikácia Zemplín región.

Nová aplikácia prináša používateľom a priaznivcom moderných technológií jednoduché riešenie ako online objavovať zemplínsky región a mať prehľad o aktuálnych podujatiach. Užívateľské menu aplikácie pozostáva z tejto ponuky: miesta v okolí, podujatia, tipy na výlety, tipy na relax, 3D prehliadky a položky obľúbené. „Virtuálne prehliadky sú úplnou novinkou a sú dostupné vďaka 3D kamere Matterport Pro 2, ktorá je súčasťou vybavenia galerijných priestorov. Ovládanie aplikácie je naozaj jednoduché a z pohodlia domova si tak môžete prejsť celú galériu a zastaviť sa pri akomkoľvek obraze. Súčasťou virtuálnej prehliadky sú samozrejme aj informácie o vystavovaných dielach. Aplikácia po nainštalovaní zobrazuje užívateľovi tzv. push notifikácie na pripravované, či plánované podujatia, ktoré užívateľa vždy informujú včas pred konaním podujatia, v prípade záujmu o notifikované podujatie si ho môžete vložiť do obľúbených položiek,“ informuje hovorkyňa samosprávy Mária Stričková. 

 

Stiahnite si novú aplikáciu a zažite Zemplín v jeho plnej kráse. Objavujte nové miesta a pridajte si ich medzi obľúbené. Inšpirujte sa tipmi na výlety či tipmi na relax a získajte prehľad o aktuálnych podujatiach. Mobilná aplikácia bola vytvorená v rámci projektu  „Through Art weRuinBorders – Umením búrame hranice“, realizovaného v programe ENI cezhraničná spolupráca Maďarsko – Slovensko – Rumunsko – Ukrajina 2014-2020  spolufinancovaného z Európskej únie a je prístupná pre užívateľov platformy Android na Google Play a pre užívateľov platformyiOSna AppStore. Stačí naskenovať QR kód a môžete objavovať krásy Zemplína. 



Uverejnené: 05.10.2021 09:23:01 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.