files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská transfúzka fandí hokejistom: Ciki-caki-ciki-cak, poď krvinky vyvetrať!

Aj na transfúzke Nemocnice Svet zdravia v Michalovciach fandia slovenským hokejistom. Od utorka 1. júna hematologicko-transfúziologické oddelenie vyzýva všetkých darcov, aby prišli na znak podpory hokejistov darovať krv v slovenských farbách. Môžu mať na sebe hokejový dres, tričko, šál alebo aj parochňu. Zdravotnícky personál ich privíta v rovnakom duchu.

Športové šťastie je vrtkavé a o konečnom úspechu rozhodujú maličkosti. Snáď aj táto symbolická podpora na diaľku môže pomôcť našim chlapcom po dlhých rokoch k vytúženému medailovému umiestneniu. Transfúzka sa preto rozhodla aj takto podporiť národný tím počas vrcholiacich hokejových majstrovstiev sveta v Lotyšsku a súčasne preniesť hokejovú atmosféru i na pôdu odberového miesta.   

Ak darcovia prídu v slovenských farbách, odmena ich neminie. Od transfúzky dostanú špeciálny darček – fanúšikovské samolepky na líca so slovenskou trikolórou. Pre darcov tiež transfúzka pripravila hokejový televízny balíček s nealkoholickým pivom a slaným snackom, všetko zabalené v slovenskej trikolóre. Odberové dni a časy na hematologicko-transfúziologickom oddelení michalovskej nemocnice sú utorok, štvrtok a piatok od 7.00 do 10.00 h. Z epidemiologických dôvodov je vhodné sa objednať vopred na presný čas na 056/6416 916 alebo 0905 645 238. Všetky potrebné informácie o darovaní krvi nájdu darcovia na www.procare.sk/darujemkrv.



Uverejnené: 02.06.2021 08:49:09 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.