files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská knižnica vyhlasuje súťaž o naj knihu Zemplína za roky 2014 –2020

Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach, ktorej zriaďovateľom je Košický samosprávny kraj, v spolupráci s neziskovou organizáciou Priatelia Zemplína, OZ Zemplínska spoločnosť a OZ Entrée pri ZKGZ v Michalovciach vyhlasuje súťaž o najkrajšiu a najzaujímavejšiu knihu zemplínskeho regiónu pod názvom Kniha Zemplína 2014 –2020.

Súťažiť môžu knihy vydané v rokoch 2014 –2020, ktoré sú späté s regiónom Zemplína tematicky alebo osobou autora textovej či obrazovej časti. Môžu to byť tlačené knihy, graficky a knihársky spracované do formy zväzku viazanej alebo brožovanej publikácie s prideleným číslo ISBN. Knihy môžu obsahovať výlučne text, alebo môže ísť o obrazovú publikáciu či text kombinovaný s obrazovou časťou. Knihy môžu nominovať samotní autori, zostavovatelia, vydavatelia, kníhkupci a distribútori kníh, knižnice či obecné úrady a samozrejme čitatelia. Nominovať knihy sa bude dať online alebo vytlačeným nominačným listom. Spôsoby nominácie budú zverejnené na webovej stránke knižnice.

Ak knihu nominuje autor, zostavovateľ, redaktor, vydavateľ, kníhkupec či distribútor kníh jeden výtlačok nominovanej knihy spolu s nominačným listom doručí osobne alebo poštou na adresu knižnice do 30. apríla. Po tomto termíne sa nominácie skontrolujú, knižnica vytvorí krátke anotácie a spolu s fotografiami kníh ich zverejní na svojej webovej stránke. O najlepšej knihe Zemplína rozhodnú Michalovčania prostredníctvom online hlasovania, ktoré bude prebiehať na webe knižnice. Ak nebude dohodnuté inak, po ukončení súťaže sa knihy vrátia svojím majiteľom. Hlasovanie bude prebiehať od 3. Do 21.mája. Víťaza spoznáme 2. júna 2021.  Kniha, ktorá získa najviac hlasov, dostane ocenenie Kniha Zemplína 2014 -2020. Finančné ocenenie získa trojica autorov víťazných publikácií v sumách 1. miesto –100 €, 2.miesto –75 € a3. miesto -50 €. Troch hlasujúcich čitateľov knižnica odmení vecnými cenami a bezplatným členstvom na 365 dní. Z doručených nominovaných kníh bude zostavená výstava, ktorá bude umiestnená v knižnici a prístupná aj v online priestore. Cieľom tejto súťaže je propagácia regionálnej literatúry medzi verejnosťou a poskytnutie priestoru autorom na prezentáciu svojej tvorby. Podrobnejšie informácie a podmienky súťaže nájdete na www.zkgz.sk.

Podmienky súťaže



Uverejnené: 23.03.2021 15:23:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.