files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Aký bude Silvester v Michalovciach?

V posledný deň roka, na Silvestra, boli Michalovce pravidelne dejiskom viacerých kultúrnych akcií. Ako to ale bude v roku 2020, ktorý je poznačený viacerými pandemickými opatreniami?

Tradičné silvestrovské podujatia sa rovnako ako mnoho iných v tomto roku neuskutočnia. Nebude sa organizovať Silvestrovská vernisáž, súťaž vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína, nebude Vatra zvrchovanosti ani ohňostroj o polnoci na námestí. Ochudobnení však nebudeme o tradičné predstavenie Divadla pri fontáne. „Divadelníci si v tomto roku pre nás pripravili prekvapenie a uvedú ho 12. decembra o 18. hodine. Vzhľadom na platné nariadenia v súvislosti so šírením ochorenia Covid19 bude však možné do sály MsKS vpustiť len 200 divákov,“ informovala nás hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

Tradičné silvestrovské podujatia sa síce neuskutočnia, no mesto chce tým, ktorí sa budú pohybovať na námestí v tento deň spríjemniť a pripravili hudobné oživenie. „Na tribúne pri fontáne na Námestí osloboditeľov bude od 13. hodiny vystupovať Dáška Kostovčík Band. Aj keď to nebude klasický koncert, veríme, že okoloidúci sa pristavia a naladia sa tak na veselú silvestrovskú nôtu. Samozrejme pri dodržaní všetkých protiepidemiologických opatrení,“ podotýka Iveta Palečková. Kultúrny program bude aj na Nový rok. O 15.30 hod. sa vo veľkej sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach uskutoční novoročný koncert Kvarteta Štátnej filharmónie Košice. „Lístky na koncert si môže prvých 200 záujemcov vyzdvihnúť zdarma v MsKS, od 7. do 18. decembra v pracovnom čase,“ dodala Palečková.



Uverejnené: 01.12.2020 08:51:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.