files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Peter Stašák vystúpi pre dôchodcov

 


V stredu si michalovskí dôchodcovia pochutnajú na kultúrnou programe, ktorý pre nich pripravil Mestský úrad a Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach. Čerešničkou na torte bude  vystúpenie populárneho "repeťáckeho" speváka  Petra Stašáka.

 

Vďaka Vám


Október už tradične patrí tým starším, a to je aj dôvodom mnohých podujatí, ktoré sú počas tohto mesiaca venované práve im. Mesiac úcty k starším si pripomína rovnako aj metropola Zemplína, ktorá  zorganizovala program s názvom – Vďaka Vám. V koncertnom programe vystúpi známy spevák Peter Stašák so svojou skupinou a hosťom.

 

Tajný hosť


Výber speváka je veľmi vhodný pre danú vekovú kategóriu. Mnohí dôchodcovia na Stašákovi ,,fičia“ a iní si ho jednoducho radi vypočujú. Určite priláka nielen jeho fanúšikov, ale všetkých ľudí na dôchodku, ktorí si tak budú chcieť spestriť svoj deň a oživiť ho možno kultúrnou vložkou. Pre starších je dôležité, aby nesedeli len doma, ale chodievali medzi ľudí, na čerstvý vzduch, či prechádzky. K ich psychickej pohode isto prispeje aj sedadlo, z ktorého sa budú dívať na šarmantného Stašáka.

Z viac než 13-tich nahraných albumov zaspieva kúsok aj na michalovskom pódiu. Svoje piesne už spieval takmer všade. Vystupoval totiž už na všetkých kontinentov, okrem Antarktídy. Stal sa populárnejším aj vďaka televíznej zábavnej šou – Kaviareň Slávia, ktorá sa natáčala v Košiciach a stále sa vysiela. Práve do nej si pozýval rôznych hostí z hudobnej sféry. Môžete očakávať, že s podobným hosťom sa ukáže aj v Michalovciach. Dvere Veľkej sály MsKS vás očakávajú pred 15-tou hodinou.

                                                                                                                          Veronika Cholewová



Uverejnené: 20.10.2010 11:24:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.