files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Humenné zažije benefičný koncert speváčky nominovanej na cenu Grammy

Vo farnosti sv. apoštola Petra a Pavla v Humennom zaznejú svetové hity speváčky nominovanej na cenu Grammy Nataschi Wright. Spolu s ňou vystúpi v utorok 17. decembra vo vianočnom benefičnom koncerte aj Alfred MC Crary a komorné kvarteto La Speranza. Táto dvojica si minulý rok zaspievala v Michalovciach, teraz jej benefičný koncert bude na Hornom Zemplíne.

Natascha Wright v minulosti pôsobila ako členka populárnej tanečnej formácie La Bouche. S jej repertoárom je dodnes hosťom nemeckých celoštátnych staníc. Táto nemecká popová skupina vznikla v roku 1994, v roku 2001 však pri leteckom nešťastí zahynuli všetky jej členky, okrem Nataschi. Podieľala sa aj na nahrávkach projektov DJ Bobo a Haddaway. V rámci jej širokého hudobného záberu spolupracovala aj so spevákom Udom Jürgensom a ako vokalistka pôsobila na koncertoch trebárs Mariah Carey, Janet Jacksnovej, Michaela Jacksona a Whitney Houston.  

Jej umelecký a životný partner Alfred McCrary stál pri zrode viacerých nahrávok Michaela Jacksona a je spoluautorom niekoľkých jeho piesní. Aranžoval vokály a časť z nich aj sám naspieval v hite Heal The World. Okrem Jacksona spolupracoval s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom.

Dvojica Natascha Wright a Alfred McCrary okrem iného vydala aj album Christmas Moments. Obsahuje jedenásť piesní vrátane Let There Be Peace – song, ktorý bol minulý rok nominovaný na cenu Grammy. Niekoľko piesní z albumu dvojica predstaví i v sprievode komorného kvarteta La Speranza počas svojich siedmich vianočných koncertov. Jeden z nich sa v utorok 17. Decembra uskutoční v Humennom. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal.

Zdroj: youtube a kukninato.sk



Uverejnené: 03.12.2019 13:45:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.