files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Janka Hospodárová navštívila rodné Michalovce

Populárna moderátorka Janka Hospodárová navštívila prvý septembrový týždeň Michalovce. Dôvodom jej návštevy sa stal festival Zvuky Zemplína. Túto sobotňajšiu akciu sa rozhodla moderovať i preto, lebo 20% zo vstupného bolo venovaných na výstavbu michalovského útulku. Medzi návštevníkmi hudobného podujatia sa pohybovala úplne skromne a rozdávala každému úsmevy.  Niekoľko z nich darovala aj nám pri rozhovore .

Obľúbená tvár z obrazovky sa s nami rada porozprávala. Janka sa počas celého rozhovoru naozaj úprimne usmievala. Musíme podotknúť, že naživo vyzerá ešte lepšie a krajšie, ako pred kamerou. Zemplín jej určite prospieva a rada by sa do Michaloviec vracala častejšie.

 

,,Musím povedať, že až tak veľmi často sem nechodím, to sa priznávam. Chodievala som sem najmä preto, lebo môj otec bol Michalovčan a Zemplínčan, ale bohužiaľ umrel a moja mama ma chodieva často navštevovať do Bratislavy. I keď som si práve dnes hovorila, že je tu tak fajn, že sem musím chodiť častejšie. Hovorím to úprimne, že je to veľmi príjemné vrátiť sa tam, kde ste existovali prakticky do 18 rokov života.“

 

Janka mala tohto roku niekoľko akcií na východe. V máji moderovala umiestňovaciu výstava psov z útulku Únie vzájomnej pomoci ľudí a psov v Košiciach – Robinsoni. V auguste bláznivú Dogshow, opäť v metropole východu. Privítali ju aj v Prešove a odmoderovala mnoho ďalších akcií na východnom Slovensku. Väčšina z nich sa spájala so zvieracími miláčikmi. Vrátane “živých moderovačiek“ ju uvidíte na televíznych obrazovkách v novej súťažno-zábavnej šou, ktorá by sa mala vysielať budúci rok. Okrem toho moderuje i Reflex. S moderátorským partnerom Štefanom Dvorským sa objavuje už roky v rannej relácii Teleráno, kde si vraj vyberá hostí aj podľa zvierat.

 

O jej najväčšej láske sa mnoho hovorí. Nemyslíme na mužov, ale zvieratká. Psiu lásku nezaprela ani počas príchodu na východ z Bratislavy. Počas cesty ju sprevádzal jej malý štvornohý priateľ. Zaujímavosťou je, kde sa zrodila táto láska k psíkom, ktorou je dnes už všeobecne známa.

,,Mala som frajera, asi pred 12-timi rokmi, ktorý miloval zvieratá. Nejako sme spolu bývali a on mal psíka. Bola som voči nemu z počiatku rezervovaná (smiech), voči psíkovi. Pamätám si, ako som sa do práce vždy veľmi vyfintila a ten psík ma zvyčajne celú zašpinil. Ale ani neviem, trvalo to možno týždeň, kým som sa doňho zaľúbila a už to začalo a už to išlo. (smiech).“

 

Keď sme sa spýtali na detstvo v Michalovciach, reagovala veľmi pozitívne. Vynorili sa jej spomienky a medzi riadkami priznala, že nebolo úplne bez problémov. Rozpamätala sa na všetko a všetkých, ktorí jej robili detstvo krásnym. Tak aké bolo?

 

,,Perfektné! Práve dnes si naňho spomínam oveľa častejšie, ako bežne, pretože som vo svojom meste, v ktorom som vyrastala . Veľmi sa teším, že som tu. Asi každý má rád svoje detstvo, nech už bolo akékoľvek, predsa len bolo bezproblémovejšie, než je už dospelý čas. Ja som zbožňovala Michalovce, svojich kamarátov, Vinianske jazero, kde mali naši kedysi chatu, prípadne dom mojej starej mamy na Hviezdoslavovej ulici za gymnáziom. Keď tak po Michalovciach chodím, tak si na to všetko spomínam. Samozrejme, že to centrum od kedy som bola malá ja, je prerobené a trochu iné, než bolo.“

 

Z Michaloviec odcestovala v nedeľu na poludnie. Na železničnej stanici v Košiciach nastúpila do popoludňajšieho vlaku smerujúceho do Bratislavy. Dokonca ju sprevádzal spoločník. Bol to jej verný psík. Po príchode do Bratislavy odkráčala s kufríkom na kolieskach a psíkom. Dúfame, že opäť niekedy zavíta do svojich Michaloviec.

 

                     Veronika Cholewová

 



Uverejnené: 16.09.2010 10:54:02 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.