files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Josef Laufer po prvýkrát v Michalovciach

V Michalovciach sa v závere októbra predstaví ďalšia významná kultúrna osobnosť spoza rieky Morava. V rámci podujatia Michalovce Michalom a Michaelám, ktoré sa presunulo na piatok 25. októbra, v metropole Zemplína vystúpi herec, komik, moderátor, či spevák Josef Laufer. Pre čerstvého osemdesiatnika to bude prvá návšteva Michaloviec!

Josef Laufer hral vo viac ako desiatke filmov, tým prvým bol v roku 1964 Starci na chmeli, z tých novších sú to Kameňák, Kameňák 2 a Kameňák 3, kde hral postavu podnikateľa Leo Kohna. Režíroval opery Noc s Mozartom a Don Giovanni. Je vyhľadávaným moderátorom na akciách so zahraničným zastúpením, hovorí anglicky, nemecky, španielsky. Známe sú jeho skladby Artista, Maria, Juliána či Sbohem lásko, já jedu dál či Superman. Na svojom konte má viac ako desiatku albumov a kompilácií.

Známy český herec, komik a moderátor vystúpi v rámci podujatia Michalovce Michalom a Michaelám. To sa uskutoční v Chemkostav aréne v piatok 25. októbra. Podujatie, ktoré bolo tohto roku presunuté o mesiac, sa v najmodernejšej hale na Zemplíne uskutoční už po štvrtýkrát. Ako je známe, všetci nositelia mien Michal a Michaela naň majú vstup zdarma. Moderátorkou bude Michalovčanka Janka Hospodárová a čaká na vás aj hudobné predstavenie Roxette revival. Okrem kultúrnej vložky má podujatie aj rekordový charakter. Každý rok sa organizátori snažia do haly prilákať čo najviac nositeľov týchto mien. Michalovce Michalom a Michaelám napíše už svoju deviatu kapitolu. Prvých päť ročníkov sa ešte odohralo na námestí. Rekord 493 nositeľov týchto mien sa podaril v roku 2017. Príde tento rok do Chemkostav arény 500 Michalov a Michael?



Uverejnené: 03.10.2019 17:26:15 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.