files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Miss Domaša sa stala Michalovčanka

 

Momentálne je už vyše týždňa úradujúcou Miss Domaša sympatická 23-ročná Michalovčanka, Janka Mrázová. Paradoxom je, že do súťaže sa dostala na poslednú chvíľu ako náhradníčka. Táto bývalá tanečníčka FS Zemplín a Lúčnice v modelingu vidí iba svoj koníček a prvoradou je pre ňu škola. Je šťastná, pretože má pri sebe ľudí, ktorí jej úspech doprajú a nestretáva sa so závisťou. My sme sa s ňou porozprávali o tom, ako vnímala celý tento večer.

Čo bolo pre teba počas prípravy a samotného večera najnáročnejšie?

 

To, že som sa o mojej účasti dozvedela necelé dva dni pred súťažou, keďže som bola len náhradníčka. Za pár hodín som musela dobiehať to, čo ostatné dievčatá absolvovali počas niekoľkých dní. Skúšanie šiat, plaviek, choreografiu,  zbalenie potrebných vecí. Bol to naozaj zhon, ale keďže ja som spontánny človek, všetko som brala s úsmevom.

 

Naopak, čo bolo pre teba najväčším zážitkom?

 

Ako najväčší zážitok by som vyzdvihla moju radosť z priateľstiev, ktoré som za tých pár dní stihla s niektorými dievčatami nadviazať. Sama som bola prekvapená, aké podobné povahy sme sa zišli a ako dobre sme si s dievčatami rozumeli. Najviac ma prekvapilo a zároveň aj veľmi potešilo, keď sme sa v prvej trojke odmenených stretli tri dievčatá, ktoré sme si aj počas príprav najviac padli do oka a o to väčšia bola aj moja radosť z víťazstva.

 

Ak by si mala možnosť zopakovať si tento večer,  zmenila by si na ňom niečo?

 

Nič by som nemenila,  možno by som ho spomalila, ak by som mala takú moc , lebo ubehol naozaj neuveriteľne rýchlo. Ani sme sa nenazdali a už bol koniec.

 

Toto nebola tvoja prvá skúsenosť s modelingom a podobnou súťažou. Uvažuješ aj v budúcnosti pôsobiť v tejto oblasti?

 

Je pravda, že už som sa v minulosti zúčastnila podobných súťaží (Miss plavky Zemplínska šírava, Miss Carat Tuning party) a vo svojom voľnom čase sa venujem občas aj modelingu, no beriem to skôr ako zábavu a uvoľnenie popri štúdiu na VŠ. Nikdy som neuvažovala o tom, že by sa modeling stal mojím zamestnaním.  Je to len koníček, ktorý mi umožňuje spoznávať nových ľudí a skúšať stále niečo nové.

 

Patríš k tým dievčatám, ktoré ako malé dievčatká snívali o korunke krásy?

 

Samozrejme, že sa mi ako väčšine dievčat pri pohľade na krásne slečny a korunku zablysli oči, ale nikdy som nemala vytýčený cieľ, že budem chodiť na súťaže krásy a robiť si zbierku koruniek.

 

Myslíšs si, že táto súťaž nejako ovplyvní tvoj život a tvoje plány do budúcnosti ?

 

Keďže pre mňa je momentálne najväčšou prioritou doštudovať VŠ nemyslím, že by táto súťaž nejako rapídne ovplyvnila moju budúcnosť. Jednoznačne však musím uznať, že ma táto súťaž posunula zase o krok ďalej, zažila som opäť niečo nové a ktovie, či na mňa v súvislosti s touto súťažou niekde čaká ponuka, ktorá zmení môj život,  to už nechávam na osud.

 

                          (Text: Veronika Kmecová, Foto: archív JM)

 



Uverejnené: 26.08.2010 21:49:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.