files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Reprezentačný ples mesta Michalovce

V sobotu 13. januára sa Chemkostav Aréna už po jedenástykrát rozžiari vo svetle reflektorov. Nádherne odetá, tak privíta plesovú sezónu v meste Michalovce tradične honosným reprezentačným plesom. O tom, že o zábavu, ale aj celkový noblesný zážitok nebude núdze, svedčia aj pozvaní hostia, ktorí sa plesu zúčastnia. Medzi nimi napríklad Lucia Lapišáková, ktorá predtým ples zvykla aj moderovať, či charizmatický slovenský herec Marcel Ochránek.

Zábava až do rána...

Špeciálne upravená plesová sála s obrovským tanečným parketom a pódiom pre vokalistov okrem hostí plesu privíta aj mnohých účinkujúcich, ktorí budú všetkých zúčastnených zabávať. Hrať do tanca tak bude hudobná skupina Montana band, no vystúpi aj folklórny súbor Zemplín, ďalej detské spevácke súbory PRO MUSICA a Magnólia, o úryvok z latinsko – amerických tancov sa postará tanečná škola Grácia a o nezabudnuteľný zážitok z klasickej hudby pri podávaní hlavnej večere sláčikové quinteto. Ako bonus vystúpi aj majster sveta v Bubble show. Všetkých zabávajúcich neminie ani príjemné polnočné prekvapenie.

 

Vystúpenia špičkových hviezd

Organizátorom plesu sa tento rok podaril priam brilantný kúsok. Ako hlavná hviezda totiž vystúpi uznávaný hudobník, skladateľ a člen najúspešnejšej slovenskej skupiny Elán Vašo Patejdl. Tento mnohými oceneniami ovenčený umelecpoznamenal už po svojom Unppluged koncerte Elánistov v Michalovciach, ktorý sa uskutočnil v decembri,že sa na tento ples veľmi teší. Očakávania sú teda naozaj veľké. Ďalšou známou hviezdou, ktorá na udalosti vystúpi je členka úspešného černošského tria American Divas, v minulosti členka populárnej dance formácie La Bouche, Natascha Wright. Táto soulová speváčka s niekoľko oktávovým hlasom hosťom predstaví hity ako Silentnight, I will always love you (Whitney Houston), či I will bet here (Michael Jackson).

Osvedčený zážitok

Moderátorským esom tohto ročníka plesu bude dvojica profesionálov osvedčená už z minulého roku, Janka Hospodárová a Milan Zimnykoval. Všetky tieto zvučné mená teda sľubujú skutočne vydarenú noc. Umelecký zážitok bude samozrejme doplnený o chutné špeciality skúsených kuchárov s najvyšším kulinárskym renomé,na ktorých si zgustnú jazýčky aj tých najväčších gurmánov. Plesové brány sa otvoria v sobotu od 18.00 hod., s oficiálnym začiatkom plesu od 19.00 hod. Vstupenky na toto jedinečné podujatie je možné zakúpiť v MsKS Michalovce.



Uverejnené: 02.01.2018 11:07:36 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.