files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V jesennej derniére remíza Zemplínčanov v Senici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v poslednom jesennom devätnástom kole Fortuna ligy na pôde poslednej Senice 1:1. O ich jediný presný zásah sa v 54. minúte postaral Stanislav Danko, ktorý odpovedal na gól domáceho Medvedeva z 24. minúty. Zverenci trénera Antona Šoltisa končia jesennú časť so ziskom solídnych dvadsiatich bodov na deviatom mieste, keď práve na poslednú Senicu majú náskok deviatich bodov.

Lepší úvod zápasu mali Michalovčania, ktorí po tretíkrát v rade nastúpili v rozložení 3-5-1-1, no tentoraz bez kapitána Igora Žofčáka. Ten ostal iba na lavičke náhradníkov. V siedmej minúte unikol obrane domácich Saddam Sulley, ktorý ale zoči-voči brankárovi Plachovi nedokázal dopraviť loptu do siete. Hneď na to Plach vytlačil Koscelníkov pokus na rohový kop a po ňom pred Kavkom odpratala obrana domácich loptu do bezpečia. Až potom si vzali slovo Seničania. V sedemnástej minúte prišiel dlhý nákop brankára Placha, Kováč sa vyhol ofsajd pasci a Bieszczad musel vybehnúť až pred pokutové územia, aby dostal loptu do bezpečia. Chvíľu na to senický útočník pohrozil opäť, jeho krížna strela bo dobrom vysunutí Vaščaka si ale cestu medzi tri žrde nedostala. V 24. minúte sa ale skóre už menilo. Po rohovom kope sa lopta dostala k nekrytému Medvedevovi a ten krásnou strelou nedal šancu Bieszczadovi - 1:0. Michalovčanom snahu ani nemožno uprieť, zlyhávali ale vo finálnej koncovke, kvôli čomu sa ani nedostali do gólovej šance. No a keď sa v samom závere prvého dejstva neujal ani pokus Kováča z priameho kopu, prvý polčas sa skončil tesným vedením domácich.

Tí začali lepšie aj druhý polčas, za čo mohli byť odmenení druhým gólom v 52. minúte, Vaščák ale mieril iba do dobre postaveného Bieszczada. Michalovčania, ktorí museli na začiatku druhého polčasu striedať už po druhýkrát (v prvom polčase odišiel zranený Šimčák, po ňom skončil aj Carillo), odpovedali hneď na to prienikom Regáliho, ktorého strelu Plach vyrazil iba k Dankovi a ten vyrovnal na 1:1. Bol to jeho už tretí gól v treťom zápase v rade. Po vyrovnaní sa obaja snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Viac šancí si vypracovali domáci. Tí mohli skórovať v 82. minúte, Jarabicova hlavička ale išla tesne mimo michalovskej brány. No a keď o štyri minúty neskôr vytlačil Bieszczad Medvedevovu strelu na rohový kop, duel dvoch tímoch bojujúcich o spodné priečky v tabuľke skončil remízou 1:1.

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:0)
Góly: 24. Medveděv - 54. S. Danko.
Žlté karty: 29. Podhorin, 57. Vaščák, 67. Krč - 69. A. Antonov.
Rozhodovali: P. Hrčka - Vorel, P. Bednár.
Divákov: 457.
FK: Plach - Medvěděv, Jarabica, Podhorin, Šimon - Richtárech (62. M. Rigo), Krč (67. Sarpei), Ranko, Lupták - Kováč (90+. Smékal) - Vaščák (C).
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad - Bednár, Kavka, Carrillo (46. Antonov) - Koscelník, Turik, Grič, Danko, Šimčák (20. Kolesár) - Regáli (90. Begala) - Sulley.



Uverejnené: 09.12.2017 16:15:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.