files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rozbehnutá Dukla v stredu na Spiši

Po prehre v Prešove, ktorá preťala ich výherné ako aj bodovacie série, sa hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce minulý týždeň opäť vrátili na víťaznú vlnu. Víťazstvo 2:0 z ľadu rezervy Nových Zámkov potvrdili domácou výhrou 11:3 nad Považskou Bystricou a šiestimi získanými bodmi si tak upevnili druhé miesto v tabuľke.

„Samozrejme, je dobré, že sme bodovali, no ľahké zápasy to neboli. V Nových Zámkoch sme museli čakať na definitívu až do záveru a hlavne v prvej tretine duelu s Považskou Bystricou sme sa trošku potrápili. Od druhej tretiny to bolo ale už dobré. Vyhrali sme ju 7:0 a definitívne tak zlomili ich odpor,“ zdôraznil autor štyroch gólov Ivan Brezniak. Respektíve iba troch, čo nám potvrdil aj samotný odchovanec liptovského hokeja v službách Dukly Ingema. „Strelil som iba tri góly, štvrtý omylom nepripísali Ľubovi Fajčákovi, ale mne. Čo sa týka troch gólov, ani nepamätám, kedy som ich strelil v jednom zápase. Možno to bolo v juniorke, alebo doraste.“

Víťaznú sériu budú chcieť Michalovčania natiahnuť v stredu na ľade Spišskej Novej Vsi. Čaká ich však nesmierne ťažký zápas, keďže sa dá očakávať, že Spišiakom prídu pomôcť aj hráči z extraligového Popradu. „O to viac sa musíme sústrediť na začiatok zápasu, aby nám zbytočne zápas neušiel. Spišiaci majú kvalitné družstvo a keď sú posilnení o hráčov z Popradu, dokážu zdolať každého v lige, o čom sa presvedčili aj ostatné družstvá. Ja však verím, že sa na to dobre pripravíme a zo Spiša prevezieme tri body,“ dodáva na záver Ivan Brezniak.

Peter Brendza




Uverejnené: 05.12.2017 14:13:45 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.