files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michal Puškár zvíťazil na Cene Slovenska

Počas uplynulého víkendu sa konala historicky prvá Cena Slovenska na novopostavenom prvom slovenskom okruhu, Slovakiaringu. Viac ako dvesto jazdcov z jedenástich krajín predviedlo výborné výkony.

V sobotňajších kvalifikáciách triedy 125SP získal M. P. svoju šiestu pol-postion v sezóne. Jeho najrýchlejší čas bol len o 0,01 s lepší ako druhého na štarte Taliana Trevisana. Nedeľné preteky v tejto triede boli mimoriadne dramatické. Po štarte sa náš pretekár ujal vedenia. Po niekoľkých výmenách pozície s Trevisanom sa bezpečne usadil na čele. Za ním to vrelo. Taliani, domáci Skovajsa a Maďar Gyutai si nedarovali ani meter trate. Došlo k mnohým haváriám, z toho najťažšiu mal Čech Svoboda, ktorého dlho oživovali na mieste pádu vedľa trate a potom ihneď letecky transportovali do nemocnice v Bratislave. Z dôvodu pristavania záchranného vrtuľníka bol aj posunutý program ďalších tried. Prajeme mu v mene celého tímu skoré uzdravenie.

Michal: ,,Zvíťaziť doma je niečo fantastické aj keď to nebolo vôbec jednoduché. Mali sme hlavne problém s priľnavosťou zadnej pneumatiky. Tieto preteky ale sprevádzala skvelá atmosféra. Bol som prekvapený veľkým záujmom médií. Bolo nutné urobiť množstvo rozhovorov, či podeliť sa s pocitmi. Tiež bol záujem zo strany divákov a fanúšikov, popodpisovalo sa veľké množstvo plagátov. Kiež by to tak bolo aj na iných podujatiach v zahraničí. Chcem poďakovať majiteľovi teamu p. Štefanovi Bunčiakovi, partnerom, môjmu otcovi a všetkým, ktorí nás prišli na toto podujatie podporiť alebo ho sledovali a držali palce“.
                                              (mp)



Uverejnené: 13.07.2010 16:31:37 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.