files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v bojovnom zápase s Ružomberkom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v zápase osemnásteho kola Fortuna ligy s tímom MFK Ružomberok 1:1. O ich jediný presný zásah sa postaral v 67. minúte Stanislav Dako, na ktorého gól odpovedal o minútu neskôr Štefan Gerec. Pre zevrencov trénera Antona Šoltisa bola konfrontácia s Ružomberkom poslednou jesennou na domácej pôde, s jesennou časťou sa rozlúčia budúcu sobotu súbojom na ihrisku poslednej Senice.

V súboji dvoch tímov, ktoré majú v poslednom období dobrú športovú aj výsledkovú formu, sa začalo opatrne. Zahrmieť mohlo prvýkrát v pätnástej minúte, krížnu strelu Daniela michalovský brankár Bieszczad vyrazil na rohový kop. Michalovčania boli v strede poľa kombinačnejší, chýbala im ale finálna fáza. Krátko pred uplynutím pol hodiny sa obranou hostí preštrikoval Stanislav Danko, následná strela však išla tesne nad bránu. V závere prvého polčasu dali o sebe vedieť opäť Ružomberčania, keď Gerec obišiel aj brankára Bieszczada, no následnú málo razantnú strelu upratal do bezpečia Peter Kavka.

V druhom už diváci viedli v šestnástkach viac vzruchu. Aktivitu začínali preberať hostia, na Michalovčanoch bol vidieť aj utorkový ťažký zápas s Trenčínom. V 51. minúte ale mohli ísť do vedenia, Koscelník po skvelom sóle mieril iba nad hosťujúcu bránu, Bednár sa po následnej rýchlej kombinácii v strede poľa zľakol šance a miesto strely volil prihrávku na obsadeného Sulleya. V 67. minúte už ale Michalovčania skórovali. Po kombinácii na ľavej strane síce ešte Regáli mieril do žrde, odrazenú loptu však poslal do siete Stanislav Danko. Domáci sa dlho z vedenia netešili. Expresne rýchlo totiž prišla odpoveď Ružomberka, keď sa o vyrovnanie postaral hlavou Gerec. V ďalších minútach už hostia naplno prebrali opraty zápasu do vlastných rúk. Ján Maslo ich mohol v 70. minúte poslať do vedenia, jeho hlavička ale išla mimo, podobne aj krížna pokus Daniela. No a keď sa neujala ani hlavička Regáliho na druhej strane, zápas skončil remízou 1:1.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)
Góly: 67. Danko - 68. Gerec.
Žlté karty: 47. Danko, 89. Šimčák (obaja Michalovce).
Rozhodovali: Pavlík - Ferenc, Jankovič.
Divákov: 729.
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad - Bednár, Kavka, Carillo (64. Kolesár) - Koscelník, Grič, Turik (76. Kolesár), Danko, Šimčák - Žofčák (36. Regáli), Sulley
MFK: Macík - Pikk, Kružliak, J. Maslo, Jonec - Gerec, Qose, Kochan - Gál -Andrézly, Haskič, Daniel.



Uverejnené: 02.12.2017 16:48:11
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.