files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla poľahky zvíťazila v Považskej Bystrici

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v zápase 15. kola St. Nicolaus I. ligy na ľade Považskej Bystrice hladko 8:2. Po dva góly zaznamenali František Poliaček a Daniel Hančák, po jednom pridali Marek Mašlonka, Jakub Linet, Vladislav Solomončak a Branislav Cvengroš. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Chudý - Richard Šechný sa najbližšie predstavia doma vo Vranove nad Topľou, kde v stredu 8. novembra o 17.30 hod. privítajú Spišskú Novú Ves.

Michalovčania síce nastúpili na duel aj s kanonierom Igorom Halásom, ktorý prednedávnom skončil v Detve, no na druhej strane sa k zraneným pridal aj Oliver Jokeľ. Lepší úvod mali práve „vojaci“. Tí síce nevyužili dve presilovky v prvých desiatich minútach, no v trinástej minúte sa presadil ich najlepší strele František Poliaček, ktorý zaznamenal už svoj desiaty presný zásah. Michalovčania tesné vedenie do konca prvej časti neustrážili. Presne dvadsať sekúnd pred jej koncom totiž z presilovky vyrovnal Patrik Schroner. V druhej tretine sa už ale prejavila ich dominancia naplno. Gólmi Poliačeka a Mašlonku strhli vedenie na svoju stranu a hoci na ich presné zásahy odpovedal Marián Koleda, definitívny odpor domácich zlomil jedenásť sekúnd pred koncom tejto časti Jakub Linet, ktorý upravil na 4:2. V tretej tretine už hru naplno ovládli Michalovčania. Tí pridali ešte štyri presné zásahy, keď sa dvakrát presadil obranca Daniel Hančák a raz Vladislav Solomončak s Branislavom Cvengrošom, a v citeľnom oslabení tak zvládli aj druhý tohtotýždňový duel na jednotku.

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Ingema Michalovce 2:8 (1:1, 1:3, 0:4)
Góly: 20. Schroner (Nahálka) pres/1, 32. Koleda (Hrušík) – 13. Poliaček (Balko, Cvengroš), 24. Poliaček (Balko, Valečko), 28. Mašlonka (Toma), 40. Linet (Solomonchak, Taran), 42. Hančák (Valečko, Mašlonka) pres/1, 46. Solomončak (Poliaček, Rusina) pres/1, 50. Hančák (Valečko), 60. Cvengroš (Rusina, Solomončak) pres/1.
Vylúčení: 8:6.
Presilovky: 1:3.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Valach - Holienka, Durmis.
Divákov: 120.
HK 95: Dzubina - Niník, Leško, Nahálka, E. Bednár, Kvocera, Bajaník, Solar, Palovič - Hrušík, Pšurný, J. Zlocha - Cíger, Schroner, Rodionov - Mokrhojanský, Jurášek, Koleda - Miro, Brveník, Blaško.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Hančák, Valečko, Kolba, Taran, Cvengroš, Rusina, Dolgoš - Mašlonka, Toma, Halás - Fajčák, Linet, Hamráček - Poliaček, Balko, Solomončak.



Uverejnené: 03.11.2017 20:24:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.