files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra MFK Zemplín v Poprade s Prešovom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase 15. kola Fortuna ligy v Poprade s 1. FC Tatran Prešov najtesnejším rozdielom 0:1. O víťazovi v úrovni slabšom stretnutí rozhodol krátko po zmene strán Miroslav Luberda. V najvyššej futbalovej súťaži teraz prichádza na rad reprezentačná pauza, zverenci trénera Antona Šoltisa budú v hre až v sobotu 18. novembra, kedy už o 14.00 hod. privítajú celok Trenčína.

V Poprade sa začalo opatrne. Obe družstvá sa skôr zamerali na defenzívu. Prvýkrát vystrčili rožky Michalovčania. V jedenástej minúte poslal center do pokutového územia Milan Šimčák, brankár Slančík loptu podbehol, no Martin Koscelník jeho chybu nepotrestal, keď pred prázdnou bránou loptu neskrotil. V ďalších minútach prvého dejstva sa hral medzišestnástkový futbal. Diváci tak na prvú strelu na bránu museli čakať až do 33. minúty, málo razantný pokus Regáliho ale Slančíka ohroziť nemohol. Na druhej strane sa viac zapotil v bráne Bieszczad, strelu Miluitina ale s námahou vyrazil. Na ďalší vzruch si trebalo počkať až do záverečných sekúnd. Bieszczad najskôr vyrazil Černákovú strelu na rohový kop. Z neho si poradil aj s hlavičkou Wiezika a prvý polčas tak skončil bezgólovou remízou.

Hra kto z koho v druhom polčase pokračovala iba štyri minúty. V 49. minúte poslal Černák center do pokutového územia, Wiezik ho hlavou posunul až na nohu Luberdu a ten otvoril skóre zápasu – 1:0. Michalovská odpoveď prišla o dve minúty neskôr, Regáli mieril iba do bočnej siete. Vyrovnanie mohlo prísť dvadsať minút pred koncom, po tom, čo Turík posunul do behu Koscelníkovi, jeho strelecký pokus ale zblokoval Peťko na rohový kop. Aj keď hostia príliš veľa ofenzívnej aktivity neukázali, vyrovnať mohli tri minúty pred koncom, keď po centri Šimčáka najskôr striedajúci Antonov hlavou mieril málo razantne a odrazenú loptu napálil Bragin iba do Luberdu. V dueli, v ktorom si nezaslúžil vyhrať ani jeden, tak po druhýkrát vo vzájomnom tohtosezónnom meraní síl uspeli Prešovčania, ktorí tak pretrhli dlhú sedemzápasovú sériu bez víťazstva.

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)
Gól:
50. Luberda.
Žlté karty:
79. Kačala - 15. M. Kolesár, 49. Carillo, 65. Koscelník, 77. Grič.
Rozhodovali:
Očenáš - Tomčík, Jenčura.
Divákov:
210.
1. FC TATRAN:
Slančík - Petko, Luberda, Jacko, Miliutin - Černák (85. Múdry), Keresteš, Sedlák, Streňo (55. Micherda) - Katona (60. Kačala), Więzik.
MFK ZEMPLÍN:
Bieszczad - Kolesár, Kavka, Carrillo, Šimčák - Grič - Koscelník, Žofčák (46. S. Danko), Turik, Regáli (80. Antonov) - Sulley (72. Bragin).



Uverejnené: 03.11.2017 18:57:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.