files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Poprade chcú bodovať, najlepšie naplno

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce sa po piatich zápasoch bez víťazstva konečne dočkali. Minulú sobotu zdolali v štrnástom kole Fortuna ligy na domácej pôde Podbrezovú 2:1 a v treťom domácom zápase v rade tak po prehre a remíze dosiahli konečne výhru.

Aj keď Michalovčania od piatej minúty mali o jedného hráča v poli viac a po sedemnástich minútach viedli 2:0, hladké víťazstvo to nebolo. „Z našej strany to určite nebol ideálny výkon, no dôležité sú tri body, ktoré sme už potrebovali ako soľ,“ rozhovoril sa kridelník či útočník MFK Zemplín Michalovce Martin Regáli. Zemplínčania si tak upevnili deviate miesto v tabuľke a výhrou s Podbrezovou začali sériu zápasov proti tímom zo spodu tabuľky. Už v piatok 3. novembra ich čaká ďalší duel proti družstvu bojujúcemu o záchranu, prešovskému Tatranu. Tomu majú čo vracať. Veď vo štvrtom kole mu doma podľahli po nemastnom - neslanom výkone 0:1. „Mali takisto svoje problémy, ktoré vyriešili trénerskou zmenou. Tá im pomohla hlavne k lepším výkonom. Pod novým trénerom odohrali tri zápasy, ktoré síce prehrali, no ich výkon išiel hore, takže si na nich musíme dať veľký pozor. Nový tréner tam priniesol zmenu. Prešovčania budú určite motivovaní k tomu, aby konečne vyhrali. Vieme, kde sú ich silné stránky. Budú určite dobre organizovaní. Myslím si, že zvolia podobnú taktiku ako u nás. Ja verím, že sa z nášho prvého vzájomného zápasu poučíme a tentoraz budeme naplno bodovať my,“ podotýka Martin Regáli, ktorý sa vystrábil počas jesennej časti zo zdravotných problémov a v posledných týždňoch je už plnohodnotným členom kádra trénera Antona Šoltisa.

V Poprade, kde hrávajú Prešovčania svoje domáce zápasy, sa bude kvôli volebnej sobote hrať už v piatok o 17.00 hod. Keďže je to prakticky neutrálna pôda a hrá sa v piatok večer, divácky záujem zrejme nebude veľký. „Tréner Šoltis nás pripravuje na to, že veľa divákov na zápase nebude. Musíme to teda zvládnuť aj bez diváckej kulisy k našej spokojnosti. Chceme tam jednoznačne bodovať,“ uviedol Martin Regáli, mimochodom odchovanec prešovského futbalu. Aj preto sú súboje s Tatranom pre neho motiváciou extra navyše. „Určite sú špecifickejšie, hlavne, keď sme hrali na ich domovskom štadióne. Vždy sa chcem vytiahnuť. To je však v každom zápase nielen proti Prešovu. V každom sa snažím pomôcť mužstvu a proti Prešovu to bude o to viac, že som odchovancom klubu,“ dodáva na záver Martin Regáli.

Peter Brendza



Uverejnené: 02.11.2017 13:03:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.