files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Po domácej prehre a remíze je najvyšší čas na víťazstvo

Už päť ligových duelov nepoznajú chuť víťazstva. Futbalisti MFK Zemplín Michalovce síce minulý týždeň prestrihli nepriaznivú sériu štyroch prehier, keď na domácej pôde s Nitrou remizovali 0:0, no na víťazstvo čakajú už viac ako mesiac, konkrétne od 16. septembra, kedy doma zdolali Senicu 2:1. Teraz to budú mať ideálnu šancu preťať. Doma totiž privítajú v sobotu od 17.00 hod. jedného z troch súperov, ktorý je v tabuľke pod nimi a to železiarov z Podbrezovej. Pred nimi majú Zemplínčania na deviatom mieste náskok jedného bodu a možno aj preto pôjde v sobotu pri Laborci o šesťbodový zápas. Jeden zo súperov sa môže ešte viac namočiť do boja o záchranu, druhý zase ísť do pokojných vôd tabuľky.

Druhú možnosť by jednoznačne chceli využiť Michalovčania, ktorých čaká tretí domáci duel v rade. S Trnavou prehrali, s Nitrou remizovali, teraz je na rade víťazstvo. „Je pravdou, že dlho sme už nevyhrali, čo chceme zmeniť. Potrebujeme sa chytiť. Aj na tréningoch robíme všetko preto, aby sme sa z toho dostali. Myslím si, že nastal konečne čas na naše víťazstvo. V sobotu preto urobíme všetko, aby sa nám podarilo zabodovať naplno,“ dušuje sa stredopoliar MFK Zemplín Michalovce Stanislav Danko.

V podobnej nálade nastúpia v sobotu pri Laborci aj Horehronci. Tí sa po lanskej sezóne, v ktorej prišli o pohárovú miestenku až v poslednom kole, tentoraz pohybujú na spodku tabuľky. Aktuálne im patrí desiate miesto, ktoré vôbec nekorešponduje s cieľmi tímu. „Po výbornej sezóne sa im prakticky rozpadol stred poľa, čo je vidieť na výsledkoch. Aj tak tam ale ostala kvalita, na čo si musíme dať pozor, pretože slabý súper to rozhodne nie je,“ konštatuje Stanislav Danko, ktorý sa následne pustil do hodnotenie Podbrezovej. „Majú veľmi silné štandardky, o čom sme sa presvedčili aj v prvom vzájomnom súboji, ktorý sme prehrali 0:1. Vieme o ich silných stránkach, na čo si určite dáme pozor. Zo vzájomných zápasov vieme, že hrajú taký nepríjemný futbal, s viacerými súbojmi. Nič ľahké nás určite nečaká, no rozhodne chceme zabodovať naplno,“ dodáva na záver rodák z Pozdišoviec v službách MFK Zemplín.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.10.2017 09:54:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.