files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla zvíťazila v Topoľčanoch

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v predohrávanom stretnutí 19. kola St. Nicolaus I. ligy na ľade HC Topoľčany 3:0 a zopakovali tak výsledok z prvého kola. Michalovčania tak po štyroch prehrách zabodovali naplno aj u súpera. Góly Dukly zaznamenali Tomáš Banovský, Marek Mašlonka a Radovan Cútt. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Chudý - Richard Šechný sa najbližšie opäť predstavia vonku, v stredu v Trnave. Doma ich uvidíme v piatok 27. októbra, kedy v tradičnom čase od 17.30 hod. vo svojom prechodnom domove vo Vranove nad Topľou privítajú lídra tabuľky HC Penguins Prešov.

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce absolvovali v priebehu piatich dní už tretí súboj proti tímu z prvej štvorky, keď sa tentoraz predstavili na ľade štvrtých Topoľčian. Úvodné minúty zápasu sa niesli hlavne v dominancii oboch brankárov. Tak Juraj Halo na domácej strane, ako aj Adam Trenčan si dlho držali čistý štít. Skórovať mohli najskôr Michalovčania, presilovku po faule Uhnáka ale nevyužili. Keď sa podobne „zachovali“ pri vylúčeniach Lineta s Cúttom aj Topoľčany, prvá tretina skončila bez gólov. V podobnom duchu sa niesla aj druhá časť. Domáci opäť nevyužili presilovku po faule Mašlonka. Keď sa už zdalo, že aj druhá tretina skončí bez gólov, prišiel michalovský dvojnásobný knokaut. Najskôr dvanásť sekúnd pred koncom druhej tretiny otvoril skóre Tomáš Banovský a tri sekundy pred klaksónom poistil michalovské vedenie Marek Mašlonka. Domáci sa z dvoch gólových úderov nespamätali. V tretej časti ich úplne do kolien položil Radovan Cútt, po ktorého góle Michalovčania zvíťazili v Topoľčanoch rovnako ako v prvom kole – 3:0.

HC Topoľčany - HK Dukla Ingema Michalovce 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Góly: 40. Banovský (Solomončak, Hančák), 40. Mašlonka (Hančák, Linet), 46. Cútt (Solomončak, Cvengroš).
Vylúčení: 2:6. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Krist - Mráz, Jurčiak. Divákov: 485.
HC: Halo - Ďurčo, M. Král, Duran, Hrudík, Nitriansky, Bystričan, Geier, Novik - Konig, Laššo, Minárik - Pekarčík, B. Novák, Tábi - F. Hudec, Uhnák, Pätoprstý - Gašparovič, Hrabčák, J. Hudec.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Hančák, Valečko, Dolgoš, Kolba, Rusina, Cvengroš, Jaššo - Banovský, Cútt, Solomončak - Mašlonka, Linet, Hvila - Poliaček, Toma, Kabáč - Hamráček, Balko, Jokeľ.



Uverejnené: 22.10.2017 19:24:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.