files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Habura cup do Popradu

Populárny hokejbalový turnaj mal po roku opäť otvorené brány v areály trebišovského Slavoja. Titul obhajovali hokejbalisti HbK Michalovce, ktorí v uplynulom ročníku nenašli premožiteľa počas celého turnaja. Tento rok smerovalo všetko k repríze minuloročného finále, čo sa aj naplnilo.

 
Základná skupina bez problémov

Do základnej skupiny dostali Michalovčania družstvá Dargov Košice, Kubachy Kežmarok a Stars Prešov. Súperov zo základných skupín postupne porazili 6:1, 5:0 resp. 3:1. Mohli si teda oddýchnuť, keďže ako víťaz skupiny nemuseli absolvovať barážové stretnutie." V podstate sme si v základnej skupine ani nezahrali, Košičanov bolo málo, Kežmarok prehral kontumačne a Prešov nás príliš nepotrápil. Takže skupina bola pre nás dobrým tréningom," prezradil útočník M. Zuhan.

Jednoznačne do finále

Ako minuloročný víťaz a zároveň víťaz základnej skupiny boli Zemplínčania pasovaní do role favoritov, čo aj postupne napĺňali. "V švrťfinále sme dostali najnepríjemnejšieho súpera, a tým boli United Košice. Napokon sme ich ale zdolali 1:0 a zaslúžene postúpili do semifinále, kde na nás čakala domáca Plastika Trebišov. Tá sa vždy vie na naše zápasy "vyhecovať". Tentokrát sme však nič nenechali na náhodu a vyhrali sme jednoznačne 6:1 a už nás čakal, len Poprad," dodal M. Zuhan.


Vynikajúci zápas

Poprad nastúpil aj so svojími oporami Škovírom a Slaninákom, ani to však Zemplínčanov nezastrašilo a aj vďaka výkonu brankára J. Kmeca vyhrali polčas najtesnejším rozdielom 1:0. "Polčas sme zahrali výborne, v druhom sme nepremenili dve dobré príležitosti a prišiel zákonitý trest, kedy sme inkasovali z blízkosti bránkoviska. O dve minúty sme spravili ďalšiu hrúbku a prehrávali sme 1:2. Bol to však vynikajúci zápas," prezradil M. Zuhan. Michalovčanom v závere neostalo síl na obrat v zápase a po roku putoval pohár opäť do rúk Popradčanov. (juke)



Uverejnené: 08.07.2010 13:06:17 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.