files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla Ingema v stredu opäť doma, privíta Považskú Bystricu

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa po piatich dňoch predstavia opäť na domácom ľade a opäť to bude proti súperovi, s ktorým by bodovať mali. V stredu v tradičnom čase od 17.30 hod. totiž vo vranovskej STD aréne privítajú Považskú Bystricu. Aj keď Považania im v minulosti narobili viacero starostí, Michalovčania si nič iné ako ďalšie domáce víťazstvo v rade nepripúšťajú.

Naposledy „ingemáci“ doma zdolali v piatok rezervu Nových Zámkov hladko 8:2. Rozbehli sa ale až v druhej tretine, po tej prvej prehrávali 1:2. „Z našej strany zrejme prišlo podcenenie. Mali sme slabý pohyb, mladíci nás viackrát prekorčuľovali a hoci sme my otvorili skóre, gól nám skôr ublížil. Od druhej tretiny to už bolo z našej strany lepšie. V šatni sme si po prvej dvadsaťminútovke hovorili, že takto to ďalej nejde. Slovo si zobral aj kapitán Marek Kolba a jeho aj trénerove slová padli na úrodnú pôdu,“ poznamenal na margo ostatného zápasu Dukly Ingema stredný útočník Lukáš Toma.

Prvé tretiny sa stávajú michalovskou achylovou pätou. Jej hráčom nevyšli tak v Dubnici, ako aj v Prešove, keď ich prehrali zhodne 0:2 a položili nimi tak základy pre prehry 0:3 a 1:3. „Neviem, čím to je, ale ako by sme sa nevedeli na zápasy sústrediť od samého začiatku. Musíme nastupovať viac koncentrovaní a hrať zodpovedne od úvodných sekúnd až do poslednej minúty. Sami sme sa totiž presvedčili, že zaváhanie či chvíľková nepozornosť môže byť potrestaná gólom,“ pokračoval odchovanec trebišovského hokeja v službách michalovskej Dukly Ingema Lukáš Toma.   

Na víťazstve 8:2 mal podiel aj tento 21-ročný stredný útočník, keď k jednej asistencii pridal aj dva góly. Pre Lukáša Tomu to už bol tretí a štvrtý presný zásah v sezóne, prvé dva zaznamenal taktiež na vranovskom ľade, v súboji so slovenskou dvadsiatkou (5:4 po predĺžení). „Som rád, že mi to tam padá a určite by som sa nepohneval, keby to tak bolo aj naďalej. Prvoradé sú však výsledky tímu. Keby moje góly družstvu nepomáhali k bodom, určite by som spokojný nebol,“ konštatuje Lukáš Toma, ktorý verí, že družstvo sa gólovo presadí aj v stredu v súboji s Považskou Bystricou. Ten sa odohrá opäť vo vranovskej STD arény s tradičným začiatkom od 17.30 hod. „Čo sa týka Považskej Bystrici, veľa vám o tomto súperovi nepoviem. Prvú ligu som totiž príliš nehral, takže ja osobne neviem, čo od nich môžeme očakávať,“ podotkol center tretej michalovskej lajny a následne dodáva. „Určite však musíme pristúpiť k zápasu inak, ako v piatok proti Novým Zámkov.“

Peter Brendza



Uverejnené: 03.10.2017 17:17:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.