files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V druhej tretine prebudená Dukla nadelila Novým Zámkom osem gólov

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa chceli po stredajšej prehre v Prešove (1:3) opäť nakopnúť víťazstvom. Súpera na to mali viac ako ideálneho, keďže privítali rezervu Nových Zámkov. Kto si však myslel, že to bude ľahká cesta, musel sa mýliť. Michalovčania sa totiž veľmi ťažko rozbiehali. Výsledkom bol kŕčovitý výkon a prehra 1:2 po prvej tretine.

Podobné prvé tretiny mali aj minulú stredu v Dubnici a naposledy v Prešove, kde nakoniec ťahali za kratší koniec. „Neviem, čomu to pripísať, či koncentrácia alebo niečomu inému. Nedarilo sa nášmu prvému útoku. Ten musí v takýchto zápasoch dávať góly a my sme dvakrát inkasovali, keď boli na ľade,“ uviedol tréner HK Dukla Ingema Michalovce Miroslav Ihnačák, ktorý na začiatku druhej časti urobil korekcie v zostave. „Nechal som sedieť celý prvý útok a dal som šancu mladíkom. Či Balko, ale aj Jaššo s Borovom zahrali dobre, takže s ich výkonom a hlavne prístupom som spokojný,“ dodal k zápasu Miroslav Ihnačák.

Michalovčania mali pritom ideálny začiatok. V ôsmej minúte sa ujali zásluhou Poliačeka vedenia a zdalo sa, že mladíkov v zelených dresoch týmto zlomia. Nestalo sa, pretože vlastnou nekoncentrovanosťou im umožnili nielen vyrovnať, ale dokonca po prvej tretine viesť. Michalovskou šatňou muselo cez prestávku asi prejsť tornádo, pretože do druhej časti nastúpili hráči v bielych dresoch ako vymenení. Viac korčuľovali, strieľali z každej pozície a hlavne boli efektívni. Piatimi gólmi v tejto časti položili základ pre celkové víťazstvo 8:2, ktoré v záverečnej časti pečatili ešte dvoma presnými zásahmi. „Prvá tretina bola z našej strany fakt zlá,“ rozhovoril sa útočník František Poliaček a následne pokračoval. „Neviem, čím to bolo. Možno podcenením súpera. Sme radi, že od druhej tretiny sme nastúpili ako iné mužstvo a každou ubehnutou minútou to bolo z našej strany lepšie a lepšie.“

Prvé tretiny robia Michalovčanom v poslednej dobe problémy. V Dubnici či Prešove ich prehrali 0:2 a bol to základ pre prehry na ľadoch týchto súperov. „Ťažko povedať, v čom to je. Aj tam sme začali zle. Na druhej strane, hrali sme asi proti najlepším tímom ligy. Je však pravdou, že prvé tretiny boli základom pre naše prehry. Už sme sa po nich nestihli vrátiť do zápasov. Verím, že v ďalších sa to opakovať nebude a my budeme hrať koncentrovane celých šesťdesiat minút,“ poznamenal František Poliaček, ktorý v piatkovom zápase otváral aj uzatváral skóre. „Trošku vás opravím, prvý gól som nestrelil ja, ale Marek Kolba. Gól bol síce pripísaný mne, ale ja som jeho strelu netečoval, takže strelcom je on,“ smial sa na záver František Poliaček.

Peter Brendza



Uverejnené: 30.09.2017 11:19:02 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.