files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Jakub Grič v nominácii SR 21 na Island a Španielsko

Tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal zverejnil v utorok nomináciu 24 hráčov na blížiace sa októbrové zápasy v Poprade proti rovesníkom z Islandu (hrá sa vo štvrtok 5. 10. o 17.20 hod.) a Španielsku (10. 10. o 20.30 hod.) v rámci 2. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2019 tejto vekovej kategórie do Talianska. Mladí Slováci sú po septembrových zápasoch so šiestimi bodmi lídrami 2. skupiny: pri vstupe do kvalifikácie uspeli v oboch vystúpeniach - zvíťazili v Estónsku (2:1) a v Senici nad Severnými Írmi (1:0). V jeho nominácii sa tentoraz ocitol aj defenzívny stredopoliar MFK Zemplín Michalovce Jakub Grič, ktorý chýbal v dvoch úvodných kvalifikačných vystúpeniach.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na domáce zápasy v Poprade proti Islandu (hrá sa vo štvrtok 5. októbra o 17.20 h) a Španielsku (v utorok 10. 10. o 20.30 h) v 2. skupine kvalifikácie o postup na ME 2019 tejto vekovej kategórie do Talianska:
Brankári: Dominik Greif (ŠK Slovan Bratislava), Marek Rodák (Rotherham United/Angl.), Adam Jakubech (OSC Lille/Fr.)
Obrancovia: Juraj Chvátal, Dávid Hancko (obaja MŠK Žilina), Denis Vavro (FC Kodaň/Dán.), Michal Sipľak (Cracovia Krakov/Poľ.), Martin Šulek (AS Trenčín), Dominik Kružliak, Šimon Kupec (obaja MFK Ružomberok)
Stredopoliari: Miroslav Káčer, Nikolas Špalek (obaja MŠK Žilina), Lukáš Čmelík (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Erik Jirka (FC Spartak Trnava), Roland Černák (1. FC Tatran Prešov), Jakub Hromada (SK Slavia Praha/ČR), Filip Lesniak (Aalborg BK/Dán.), Christián Herc (Wolverhampton Wanderers/Angl.), Jakub Grič (MFK Zemplín Michalovce), Jozef Urblík (FK Vysočina Jihlava/ČR)
Útočníci: Filip Balaj (FC Nitra), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov/Poľ.), Róbert Polievka, Samuel Mráz (obaja MŠK Žilina)



Uverejnené: 26.09.2017 18:08:10 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.