files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla vo výbornom zápase pokorila Skalicu

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v šlágri druhého kola St. Nicolaus I. ligy nad tímom HK Skalica 3:2 a zostali tak na prvom mieste v tabuľke. O góly v sieti Záhorákov sa postarali Branislav Cvengroš, Ľuboš Fajčák a Vladimir Solomončak. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie budúcu stredu 20. septembra predstavia na ľade nováčika súťaže Dubnice nad Váhom, "doma" vo Vranove nad Topľou ich opäť uvidíme o týždeň v piatok, keď o 17.30 hod. privítajú vo štvrtom kole Trnavu.

V dočasnom domácom stánku Michalovčanov, vo Vranove nad Topľou sa hral od prvej minúty dynamický hokej. V prvej tretine mu ale chýbali gólové šance. Obe družstvá si vypracovali iba po jednej. V desiatej minúte ani na trikrát neprepasíroval puk za chrbát domáceho golmana Adama Trenčana Rastislav Vereš, na druhej strane vychytal Roman Petrík v čistej gólovej šanci Lukáša Hamráčka. Aj na začiatku druhej časti obaja súperi čakali na chybu toho druhého. Tá prišla v 24. minúte a dopustili sa jej Záhoráci. Najskôr síce Radovan Cútt nepremenil nájazd na Petríka, no o niekoľko sekúnd Banovský ideálne nabil Cvengrošovi a Michalovčania jasali po prvýkrát – 1:0. Skaličania mohli ihneď kontrovať po vysokej hokejke Lineta, no presilovku nevyužili a hneď na to prišiel trest. Jakub Linet sa predral do pásma, posunul puk Ľubošovi Fajčákovi a ten ponad brankára Petríka upravil na 2:0. Hostia sa od začiatku tretej tretiny snažili vrátiť do zápasu. Mikéskova strela ešte skončila na žŕdke, Jarolín sa ale zblízka už nemýlil a Skaličania tak vykresali iskierku nádeje. Tú držali až do samého záveru. V 53. minúte mali po Hamráčkovom faule ideálnu šancu vyrovnať, presilovku ale nevyužili. Po jej skončení ušla dvojica Hamráček – Solomončak a druhý menovaný zvýšil michalovské vedenie na 3:1. Hosťom už veľa času na získanie bodov neostávalo. O zdramatizovanie situácie sa postaral šesť sekúnd pred koncom gólom pri power-play Jurák, no Skaličanom už na vyrovnávajúci gól čas neostal a Dukla Ingema je tak aj po troch odohraných zápasoch bez prehry na prvom mieste v tabuľke.

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Skalica 3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Góly: 25. Cvengroš (Banovský, Cútt), 30. Fajčák (Hvila), 56. Solomončak (Hamráček, Rusina) - 45. Jarolín (Mikeska Jurák), 60. Jurák.  
Vylúčení: 7:4, navyše Brezniak (Michalovce) 10. minút napadnutie hlavy a krku. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Žák – Janiga, Pribula. Divákov: 452.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan – Hančák, Valečko, Dolgoš, Kolba, F. Oravec, Cvengroš, Rusina – Banovský, Cútt, Solomončak – Hvila, Linet, Fajčák – Poliaček, Toma, Brezniak – Balko, R. Gašpar, Hamráček.
HK: R. Petrík – Škápik, P. Horváth, Mikéska, A. Sloboda, O. Janík, Pavešic, Kukliš, Drahorád – A. Kotzman, R. Vereš, Hujsa – Jurák, Jarolín, D. Okoličány – Hluch, Dufek, K. Kučera – R. Dvonč, Dmitrijev, Janáč.



Uverejnené: 15.09.2017 20:49:36
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.