files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kemp Patrície Wollingerovej

Hádzanársky klub Iuventa Michalovce organizuje počas týždňa na prelome oboch prázdninových mesiacov podobne ako futbalisti MFK Zemplín kemp, ktorý nesie názov Kemp Patrície Wollingerovej. Ten bol určený zväčša pre hráčky Iuventa Michalovce, no zapojiť sa mohli aj iné dievčatá. Mladým nádejám sa na ňom venujú dvaja tréneri – Henrich Marcinčák a Marcel Cibere. Kemp potrvá do piatka 4. augusta a bude zakončený sledovaním úvodného duelu Memoriálu Tomáša Jakubča Iuventa Michalovce – KC Kisvárda (18.00 hod.).

Prekvapenie aj hrdosť

Patronát nad kempom si zobrala kapitánka Iuventy Patrícia Wollingerová, ktorá bola najskôr z ponuky klubu prekvapená, no postupne sa prekvapenie zmenilo na hrdosť. „Je to pekná myšlienka, ktorú vymysleli mládežnícki tréneri. Práve v období prázdnin sa to dobre realizuje, pretože to pomáha aj rodičom. Keď som sa dozvedela, že kemp bude niesť moje meno, bola som prekvapená. Milo ma to prekvapilo a postupne sa to mení aj na hrdosť, že to nesie moje meno. Určite sa z toho teším a dúfam, že v podobných akciách sa bude pokračovať aj v ďalších rokoch,“ podotýka kapitánka michalovskej Iuventy, ktorú na kemp prišli podporiť aj spoluhráčky.

Zameranie na kondíciu

Kto by si myslel, že dievčatá na kempe hrajú iba hádzanú, musel sa veľmi mýliť. Priestor dostávajú hlavne bicykle, kolieskové korčule, plavky a plážové ihrisko. „Je to hlavne o naberaní kondície. Vidíme, že dievčatá toho majú po skončení dňa dosť, no na druhý deň sú tu späť plné energie,“ smeje sa tréner Marcel Cibere, ktorý následne dodáva. „Kempu sa zúčastňujú prevažne naše dievčatá. Ide o hráčky zo štyroch žiackych tímov. Denne absolvujeme na bicykloch možno až pätnásť kilometrov, čo je určite „makačka“. Čo sa týka budúcnosti, myslím, že je to dobrá myšlienka a bolo by dobré v nej pokračovať.“

Peter Brendza



Uverejnené: 03.08.2017 09:58:30
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.