files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lapšanský skončil, novým asistentom Jozef Majoroš

V realizačnom tíme MFK Zemplín Michalovce sa udiala ešte pred začiatkom súťaže zmena. V sobotu v Trnave už na lavičke chýbal dovtedajší asistent Ivan Lapšanský. Ten prijal ponuku Jozefa Vukušiča a stal sa jeho asistentom v tíme lídra lotyšskej ligy FC Spartaks Jurmala.

Ivan Lapšanský ako asistent v MFK Zemplín skončil...

Trénerovi Antonovi Šoltisovi sa teda počas leta zmenil celý realizačný tím. Po sezóne skončil tréner brankárov Martin Raška, ktorého nahradil Marek Rodák, no a tentoraz sa jeho cesty rozišli aj s Lapšanským. „Ivan v klube skončil. Odišiel v sobotu ráno, ale isté to bolo už vo štvrtok, len sme to ešte držali pod pokrievkou. Na novom pôsobisku želám jemu, ako aj Jozefovi Vukušičovi, veľa úspechov,“ uviedol pred pondelkové vydanie Denníka Korzár Anton Šoltis.

... jeho nástupcom by sa mal stať Jozef Majoroš (foto: Denník Korzár)

Podľa najnovších informácii sa Šoltisovým asistentom stane Jozef Majoroš, ktorý doviedol VSS Košice k víťazstvu v druhej lige, no ako je známe, Košičanov do najvyššej súťaže nepustili administratívne záležitosti. Ich tréner ale zrejme bude vo Fortuna lige pôsobiť. Aj keď ešte všetko nie je stopercentné, predsa len môžem potvrdiť možnosť tejto alternatívy. „Čepi“ Jozef Majoroš má ešte rokovať s prezidentom VSS Košice, ale keďže sa mu zmluva s klubom s neistou budúcnosťou skončila 30. júna, nevidím v tom nejaký zásadný problém. Poznáme sa z čias aktívnej kariéry, viackrát sme proti sebe hrali. Ja v prvoligovom Tatrane Prešov, on v Petržalke, kam som sa neskôr presunul a on smeroval na východ. Neskôr sme sa ešte zišli v košickom béčku. Vo futbalovej filozofii máme k sebe blízko, takže verím, že v tomto zložení by nám to malo klapať,“ cituje ešte Denník Korzár Antona Šoltisa.

pb (zdroj: Denník Korzár)



Uverejnené: 24.07.2017 09:06:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.