files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Chlapcom z kapely Iconito asi preskočilo. V lete Čaj a med?

Všetko nasvedčuje tomu, že tvorba ďalšieho dieťaťa pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad prináša úspech. Po známych menách ako Beáta Dubasová, No Name či Nocadeň chlapci z Iconita aj pod záštitou veľkého zahraničného vydavateľstva Warner Music predstavili nový singel a zdá sa, že opäť trafili klinec po hlavičke. Už prvé tóny rytmickej zložky, ktoré s basovou linkou priam instantne dávkujú endorfíny šťastia a sťahujú poslucháča do tanca majú na svedomí fakt, že skladba bola zaradená do vysielania RTVS.

„Táto pieseň je pre všetkých, ktorí sa v nej nájdu, ktorým spraví deň a ktorým vyčarí úsmev či šklbne nohou“, vraví frontmen skupiny Kristián Dufinec a s úškrnom dodáva: „Veď ju skúste nehybne presedieť celú“. Ako je u Iconita známe, chlapci si dali záležať aj na texte -„Podieľali sme sa na ňom v trojici – Lukáš, Kiko a Ondrej, no prvotný námet prišiel od Lukáša“, odhaľuje z procesu tvorby ďalší člen kapely Michal Choma. „Piesní o láske je nespočetne veľa a každým dňom ich pribúda, preto sme sa hrali s metaforou o čaji a mede, čo nám pripadalo ako taká celkom dobrá kľučka, ako sa vyhnúť typickému slovníku v tejto už celkom premletej téme,“ – zhodujú sa chlapci z Iconita.

Je síce pravdou, že predstava pitia horúceho čaju na kúpalisku v teplotách 30+ je viac ako netypická, ale ako podotýka Ondrej „práve v tom je čaro tej piesne, že je vlastne aktuálna celoročne! Veď ak vám letná láska vydrží, môžete si v zime s partnerom pod dekou zaspomínať trebárs aj pri čaji s medom...“

Najbližšie koncerty Iconita nájdeš tu:

https://www.facebook.com/iconitosk/

https://www.instagram.com/iconito_sk/

www.iconito.sk



Uverejnené: 16.07.2017 11:51:40 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.