files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Švédska kapela REDNEX príde už čoskoro na Slovensko. Vystúpi na Amfik Šírava feste!

Návštevníci hudobného festivalu - Amfik Šírava fest, sa už po tretíkrát môžu tešiť na zaujímavý program. Už 14. a 15. júla na Amfiteátri na Zemplínskej Šírave vystúpia zvučné mená slovenskej hudobnej scény ako Horkýže Slíže, Gladiátor, Desmod, Smola a Hrušky, speváčka Nika Karch či Heľenine Oči. Túto slovenskú zostavu doplní aj zahraničný ťahák – švédska kapela Rednex.

,,Sme radi, že sa nám ich podarilo opäť po čase dotiahnuť na Slovensko. Ide o kapelu, ktorá je známa vďaka niekoľkým hitom, prakticky po celom svete. Určite predvedú svoju nezabudnuteľnú show a ľudia sa môžu tešiť na ich najväčšie hity. Dokonca chcú na Šírave natočiť aj nejaké zábery do nového videoklipu“ prezradil manažér Amfik Šírava festu Boris Karch.

Rednex v 90 rokoch zožali úspech zožali so skladbou Cotton Eye Joe, ktorou ovládla hitparády v mnohých krajinách. Bodoval aj následný singel Old Pop in an Oak a najmä balada Wish You Were Here vydaná v roku 1995. Na prelome milénií sa Rednex znova dostali na čelo hudobných rebríčkov v niekoľkých krajinách vďaka popovému hitu The Spirit of the Hawk. Švédska skupina koncertuje dodnes, na konte má tri albumy a viac ako desať miliónov predaných nosičov. ,,Okrem Rednexu a už spomínaných interprétov dávame priestor každý rok ajmladým kapelám z blízkeho okolia. Tento rok to budú kapely Freedeggs a The Overtime zo Sobraniec, The Parentals z Košíc, Ladies and Genitals z Michaloviec či kapela The Now zo Sniny. Okrem nich sa nám na poslednú chvíľu podarilo dotiahnuť hosťa festivalu – formáciu Emily & Justice, ktorí predstavia v exkluzívnej premiére na našom festivale v piatok aj svoj nový letný hit Milý môj. Určite nebude chýbať ani skladba Cítim vôňu lesa (Borovička). Návštevníci festivalu sa tak určite nebudú nudiť“ dodal na záver Boris Karch. Lístky sú stále v predaji v sieti Ticketportal prípadne v OC Zemplín v Michalovciach.

Tlačová správa



Uverejnené: 03.07.2017 09:05:11 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.