files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Neprestávajte cvičiť len preto že je leto

Leto je to ročné obdobie, ktoré je pre mnoho ľudí motiváciou cvičiť, aby práve vtedy vyzerali dobre. Niektorí sa naňho pripravujú až tak, akoby išlo o nejakú fitnes súťaž. Vyzerať dobre v plavkách a byť so sebou spokojný je pocit na nezaplatenie. Otázka však je, prečo takto nežiť celý rok, a nepozerať sa len na estetiku. Ide predsa hlavne o zdravie, silu, výdrž a radosť, ktorú cvičenie prináša. Samozrejme, leto je vnímané ako čas oddychu a relaxovania, no to nemusí znamenať len vysedávať na pláži alebo na terasách, popíjať sladené nápoje, jedávať všetko na čo príde chuť a prestať sa o seba starať. Oddych nemusí trvať 2 mesiace úplne pasívneho životného štýlu.

Oddýchnite si a zregenerujte u nás v R+R fitnes centre a to v masážnom, nechtovom či solárnom štúdiu, alebo vyskúšajte novo otvorený Beauty salón, ktorý zahŕňa moderne vybavené kaderníctvo a a kvalitný kozmetický salón. Po lete sa vždy znova zapĺňajú telocvične, pretože práve tá väčšina ľudí, ktorá cvičila len pre leto,  je so sebou po dlhej dobe neaktivity nespokojná, a kolobeh sa opakuje. Navyše vracať sa do telocvične po dlhej pauze, býva až šokujúco namáhavé ako fyzicky tak aj psychicky. Váhy a cviky sa vám zrazu zdajú ťažké a nechápete, kde sa podela vaša vytrvalosť a sila.

Fitnes centrum R+Rsi pre vás preto pripravilo zľavnený balíček, ktorý si môžete zakúpiť počas leta. Balíček zahŕňa pernamentku do fitnes centra a 1 hodinu s osobným trénerom, ktorý vás nasmeruje, poradí a vysvetlí všetko čo potrebujete vedieť. Taktiež je v tom zarátaný aj 20€ kredit na všetky skupinové kurzy, z ktorých sa potešia najmä tí, ktorí neradi cvičia sami alebo im chýba motivácia a mentálne nakopnutie. Ako bonus, získate aj 40 minútovú masáž a to všetko za zvýhodnenú letnú cenu 39,90€. Zľavnený balíček platí mužov aj pre ženy.

Sami si preto dajte otázku, čí všetka tá námaha, hodiny driny a potu len kvôli pár týždňom dobrej postavy a ničnerobenia stojí fakt za to. Samozrejme, treba si aj oddýchnuť no to neznamená úplne prestať. Aj kratšie tréningy a menej intenzívne sú lepšie ako žiadne. Aj voz sa ľahšie rozbehne, keď sa hýbe hoc len pomaly, ako z mŕtveho bodu. Preto sa nestarajte o vaše telo len mimo letnej sezóny a cvičte a dbajte o seba po celý rok. Môžeš mať buď výsledky, alebo výhovorky. Nemôžeš mať oboje. 



Uverejnené: 30.06.2017 12:58:47 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.