files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Anton Šoltis ostáva trénerom MFK Zemplín Michalovce

Trénerom futbalistov MFK Zemplín Michalovce ostáva aj na ďalšiu sezónu Anton Šoltis. Lodivod, pod ktorým Zemplínčania obsadia vo svojej druhej sezóne výborné ôsme miesto a navyše pridali aj bonbónik v podobe postupu do semifinále Slovnaft Cupu, sa totiž dohodol s vedením klubu na kontrakte na ďalšiu sezónu. Spolu so Šoltisom bude pri Laborci naďalej pokračovať aj jeho asistent Ivan Lapšanský.

Anton Šoltis a predseda predstavenstva MFK Zemplín Štefan Laurinčik pri podpise novej zmluvy

Dodajme len, že Anton Šoltis pôsobí v MFK Zemplín ako hlavný tréner od júna minulého roka, predtým robil pol roka asistenta Stanislavovi Grigovi. Kontrakt so žlto-modrými mal platný do konca tohto mesiaca. „S prácou trénera Šoltisa sme spokojní, pod jeho vedením naše mladé mužstvo výsledkovo aj herne pokročilo dopredu, čoho výsledkom konečné ôsme miesto v tejto špecifickej sezóne Fortuna ligy. V porovnaní s vlaňajškom je to postup o tri priečky. Sme radi, že bude pokračovať v našom klube,“ citoval Denník Korzár športového manažéra MFK Zemplín Michalovce Mareka Zahorčáka. 

Spokojný s podpisom novej zmluvy bol aj prešovský rodák, momentálne žijúci v Košiciach. „Rokovania s klubom prebiehali už dlhší čas, som rád, že sme sa dohodli. Začali sme tu nejakú robotu, dúfam, že v nastúpenom trende budeme pokračovať. Táto sezóna bola úspešná, dosiahli sme veľmi pekné výsledky v lige aj pohári. Verím, že chlapci sa posunuli ďalej a budú napredovať. Nasledujúci ročník bude ešte ťažší, hlavne jeho úvod. Uvidíme, ako sa nám podarí v lete doplniť káder, ale na ďalšiu prácu v michalovskom klube sa určite teším,“ poznamenal pre Denník Korzár Anton Šoltis.



Uverejnené: 23.05.2017 16:46:45 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.