files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Reprezentácia "SR 20" víťazom Primátor cupu 2010

Minulý týždeň 12.-13. jún sa v Michalovciach uskutočnil nultý ročník hokejbalového turnaja seniorov s názvom Primátor cup 2010. Víťazstvo si odniesli reprezentanti Slovenska do 20 rokov.

 
Hokejbalová špička v Michalovciach

Vôbec po prvýkrát sa v Michalovciach konalo podobné podujatie. Na zimnom štadióne sa uskutočnil Primátor cup 2010. Za účasti najlepších družstiev z východného Slovenska si víťazstvo odniesla reprezentácia Slovenska do 20 rokov, ktorá na turnaji nenašla premožiteľa. Stratila len bod, keď v skupine remízovala s hokejbalistami Michaloviec.

Vysoká spokojnosť

Hokejbalový turnaj podobného "rangu" sa koná len v Trebišove, kde sa každoročne bojuje o pohár Habura cupu, a kde sa taktiež schádza východoslovenská špička. Michalovský Primátor cup bol však nultým ročníkom. Organizátorov o to viac teší vysoký záujem a veľmi kladné hodnotenie celého podujatia všetkými účastníkmi. "Z organizačného hľadiska sme ozaj spokojní, keďže neboli žiadne sťažnosti na čokoľvek. Všetky družstvá boli nadmieru spokojné," prezradil hlavný organizátor turnaja Július Kmec. Celý turnaj prebehol veľmi hladko a diváci mohli vidieť viacero zaujímavých zápasov. Hlavne večerný medzi domácimi HbK Michalovce mnohí označili za "malé finále" celého turnaja. "Je to tak, aj reprezentačný tréneri zhodnotili tento zápas veľmi pozitívne, dokonca nám vraveli, že sme im ukázali ich nedostatky. K víťazstvu nám nechýbalo veľa," prezradil J. Kmec, ktorý bol zároveň brankárom HbK Michalovce.

Budúci rok seniorska reprezentácia

Ako sme už spomínali turnaja sa zúčastnila aj reprezentácia Slovenska do 20 rokov, ktorá tento turnaj brala ako generálku na MS vo Villachu. Predstavitelia Slovenskej hokejbalovej únie boli natoľko spokojní, že michalovským organizátorom prisľúbili budúci rok účasť seniorskej reprezentácie, ktorá sa bude taktiež pripravovať na MS 2011. "Áno je to tak, generálny sekretár ShBú Róbert Košťál bol veľmi spokojný s touto prípravou 20-tky, preto ponúkol účasť seniorov v budúcom ročníku. Uvidíme teda, aký bude," podotkol J. Kmec a na záver dodal. "Chcem poďakovať vedeniu mesta, hlavne primátorovi V. Záhorčákovi a prednostovi Z. Vasiľovi, ktorí výraznou mierou dopomohli k tomu, že sa toto podujatie v Michalovciach mohlo uskutočniť. Za to im patrí moja vďaka".

Výsledky turnaja:
Základné skupiny - sobota 12.6.
Trebišov - Košice 3:0, Dukla Michalovce – SR 20 1:8, Michalovce junior – Bardejov 1 2:3, HbK Michalovce – Bardejov 2 5:0, Trebišov – Michalovce junior 3:2, Bardejov 2 – SR 20 0:4, Košice – Bardejov 1 0:2, HbK Michalovce – Dukla Michalovce 5:3, Trebišov – Bardejov 1 2:2, Bardejov 2 – Dukla Michalovce 5:0, Košice – Michalovce junior 4:2, SR 20 - HbK Michalovce 2:2.
Play - off - nedeľa 13.6.
PLAY OFF
Bardejov A - ŠK GLT Bardejov 6:3, HbK Michalovce - Košice 5:1, Trebišov - Dukla Michalovce 5:4, SR "20" - Michalovce Junior 6:2.

Semifinále
HbK Michalovce 2:3 sn, Bardejov A - SR "20" 0:1

o 3 miesto
HbK MIchalovce - Bardejov A 2:4

Finále
Trebišov - SR "20" 0:3 (juke)



Uverejnené: 22.06.2010 16:04:09
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.